Kleurrijke tuin

Mijn kleurrijke tuin

Mijn kleurrijke tuin

Al jaren zijn wij aan het kijken wat we met de tuin willen. Met nog een verbouwing hoog op onze wensenlijst willen we er nog niet teveel aan besteden omdat bij de verbouwing weer een groot stuk van de tuin wegvalt.

Nu merk ik wel dat ik witte strakke tuinen erg mooi vindt maar dat het niet bij ons past. Onze tuin is echt net als ons huis een echt inloophuis. Vrienden, familie en buurtkinderen lopen hier af en aan. Eigenlijk dus altijd gezelligheid. En dat gevoel wil ik ook terug laten komen in de tuin.

Nu deed ik boodschappen bij de AH en daar kwam ik een prachtig geel kleed tegen met daarop allerlei vrolijke bloemen. Dit kleed ga ik als uitgangspunt nemen voor onze tuin. Ik heb gelijk onze vrolijke salamanders uit de Dominicaanse Rubriek weer opgehangen voor nog meer kleur. Ook heb ik bij de AH een snoer gekocht met lampions. En bij de action ga ik nog een paar grote lampions met licht halen.

Voor de planten ga ik voor een kleurrijk geheel maar wel met blauw, roze en paars als uitgangspunt.

kleurrijke tuin
Bron: http://umjardimparacuidar.blogspot.pt/

Onze vorige bewoners hadden erg veel stokrozen en die hebben wij weggehaald. Wat heb ik daar een spijt van dus deze komen ook zeker terug. Ook zag ik dat mijn passiebloem is weer aan het groeien dus de start voor mijn kleurrijke tuin is er al.

Hoeveel kleur heb jij in je tuin?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *