mijn kerstinterieur

Mijn kerstinterieur

De kerstboom staat weer. Ik ben elk jaar wat later dan andere omdat we de verjaardag van mijn dochter in het weekend na sinterklaas vieren. Ik vind het dan altijd erg vervelend om de boom al te hebben staan omdat er altijd erg veel visite komt. De kerstboom kan bij mij niet echt in de hoek staan dus dan zorgt de boom op zo’n verjaardag voor een  splitsing. Super ongezellig natuurlijk.

Toch vind ik het altijd wel erg leuk als hij er weer staat. Dit jaar heb ik wederom gekozen voor de goud, bruine versie van de boom. We hebben ook een doos met witte spullen maar daarmee krijgen we de boom niet echt heel erg gevuld. Volgend jaar ga ik zeker de witte versie weer een keer proberen.

Kerstlicht

Ik kan zo genieten van de lichtjes in de boom. Zeker ’s avonds als de lichtjes dan echt tot hun recht komen. En niet alleen in de boom ook op andere plekken heb ik kerstverlichting staan.

kerstster

kerstverlichting

De kerstster heb ik ooit voor nog geen € 2,- bij de kringloop gekocht. Hij geeft heel erg veel sfeer. Dit jaar heeft mijn dochter hem nog versierd met de takjes die uit onze nepboom zijn gevallen. Ik denk ook dat ik de boom na dit jaar weg ga doen. Hij begint toch wel heel veel takjes te verliezen. Daarbij is het groot en in mijn nieuwe huis zal ik waarschijnlijk geen ruimte hebben voor deze boom. Wie weet ga ik volgend jaar eens voor een echte boom.

Ben erg benieuwd wat jij hebt, een echte of een nepperd?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *