Mijn comfort hoekje

Mijn comfort hoekje.

De donkere dagen dienen zich weer aan. De tijden van heerlijk genieten van de zon en buiten zijn is geweest. De bladeren beginnen al weer van de bomen af te vallen. Ik ben dol op de zomer maar verheug me ook alweer heel erg op die donkere dagen. Dagen die je heerlijk binnen doorbrengt.

Een van de dingen welke ik heerlijk vind aan de donkere dagen zijn de zater – en zondagen waarbij het buiten tekeer gaat. Het liefst veel regen en wind welke tegen het raam hun krachten laten zien. En dan binnen zitten met mijn gezin. De een lekker op de iPad, de andere samen op de Playstation of een mooie familiefilm op tv. En ik, ik zit dan heerlijk in het hoekje van de bank en lees een boek. Ondertussen kijk ik soms stiekem over mijn boek heen en geniet ik van mijn gezin.

Ik ben dol op het hoekje in onze bank. Boven het hoekje heb ik een mooie vloerlamp staan welke perfect schijnt zodat ik er lekker een boek kan lezen of met mijn laptop kan werken. Natuurlijk trek ik een lekkere deken over mij heen. Ook als er niemand thuis is kan ik mij helemaal terug trekken in mijn hoekje. Lekker kijken naar Netflix (op dit moment kijk ik de serie LifeUnexpeted), wijntje naast mij en natuurlijk een doos tissues zodat ik even lekker mee kan janken.

Wat is jouw comfort hoekje?

Mijn vader heeft een eigen stoel met daarnaast een vloerlamp met een goed licht. Mijn schoonmoeder zit altijd rechts op de bank met daarnaast een goede lamp zodat ze haar borduur en breiwerken goed kan zien.

Grappig eigenlijk dat je comfort hoekje niet een plek is waar je lekker zit want de bank van mijn schoonouders ie helemaal geen wegkruip hoekje maar een comfort hoekje is een plekje waar je je lekker voelt. Want iedereen zal het wel herkennen dat als je ergens anders zit je gewoon niet lekker zit. Je zit dan niet op “eigen” terrein.

Mijn comfort hoekje ziet er zo uit:

comfort hoekje

Hoe ziet jouw comfort hoekje eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *