lampenkappen

Lampenkappen

Licht speelt een belangrijke rol in ons leven. Zo is het voor ons lichaam goed om regelmatig buiten te zijn en zo te genieten van de zon en de vitamine D die dit ons oplevert. Maar ook in huis is licht belangrijk.

De avonden worden weer donkerder en we doen dan ook weer eerder de lichten aan. Nog geen 2 weken terug was het nog niet nodig maar nu moeten we echt het licht weer aandoen als we aan de eettafel gaan zitten voor het avondeten. En ook daarvoor gaan de schermerlampen al aan omdat de kamer anders te donker wordt. Al heb ik hier in huis een paar mensen die het licht van de tv voldoende vinden en zo uren in een donkere kamer kunnen zitten.

stoere lampenkap

Verlichting kopen

Ik heb nog steeds dezelfde lampen als vorig jaar, mede omdat lampen nu eenmaal erg duur zijn. Daarbij is het niet zo makkelijk om leuke lampen te vinden. Een van de oplossingen hiervoor is werken met losse lampenkappen. Ik heb een lamp met een houten voet waarvoor ik meerdere lampenkappen heb. Dit maakt het makkelijker om de lamp aan te passen aan mijn interieurstijl. Ik heb een kap welke past bij een landelijk sfeer. En een kap welke weer meer past bij een moderne sfeer. Afhankelijk van mijn interieursmaak kan ik dus de kap omwisselen.

En wisselen met lampenkappen kan je ook boven je eettafel doen. Als je daar een goed lichtarmatuur heb hangen kan je in de zomer werken met mooie lichte lampenkappen welke je in de winter vervangt voor warme rieten kappen welke met kerst weer een fantastisch warm winters gevoel geven.

Je hoeft dus niet altijd een gehele lamp te vervangen. Werk met losse kappen en je kan elke keer je verlichting aanpassen aan je woonstijl.

Meer lezen over lampenkappen: http://www.lampenkappen-online.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *