Mijn bureau opgeruimd met een brievenbakje hout

Zoals al eerdere aangegeven is mijn werkplek ook de plek waar ik slaap. Ik hou het dan ook graag opgeruimd. Vijf jaar geleden heb ik een brievenbakje hout gekocht via Bol. En daar ben ik nog steeds elke dag blij mee.

Verdeling van je spullen

Wij runnen meerdere blogs en zijn social media manager voor 3 bedrijven. Dat betekent dus dat we altijd met meerdere projecten tegelijk bezig zijn. En omdat ik het graag georganiseerd hou zitten al deze projecten in mapjes. En deze liggen dan weer netjes bij elkaar in 1 bakje.

En niet alleen mijn mapjes. Mijn brievenbakje van hout biedt nog meer mogelijkheden. Elke vak/lade heeft zijn eigen doel. In de een liggen mijn klapblokken en mijn rekenmachine. In de andere liggen alle gegevens die ik nodig heb als ik de administratie ga doen.

Een lade met projecten die ik nog wil gaan oppakken, ooit, mag natuurlijk niet ontbreken. Daarin leg ik allerlei papieren met ideeën die ik nog wil gaan uitvoeren. Eens in de zoveel tijd loop ik hier door heen en dan kijk ik welke ik nog wil bewaren.

Op het kastje heb ik mijn pennenbak, een gezellig plantje en vaak lig hier nog iets lekkers. Als ik dan tussendoor trek krijg ligt er iets lekkers in de buurt. Je zou er ook een leuke fotolijst op kunnen zetten.

Meer mogelijkheden met een bureau organizer van hout

Heb je liever meer mogelijkheden dan een brievenbakje van hout? Ga dan voor bureau organizer van hout. Je kan er voor kiezen deze te combineren met mijn houten kastje. Van hetzelfde merk is er namelijk ook een uitgebreide pennenbak verkrijgbaar maar je kan ook kiezen voor een organizer met bakjes en lades:

Als je creatief bezig bent kan ik mij voorstellen dat je meer mogelijkheden zoekt dan mijn brievenbakje van hout. Dan is de bureau organizer meer geschikt voor jou.

Bedenk voordat je een bureau organizer gaat kopen wat je zoekt en wat je er in op wilt bergen. Ga pas dan over tot koop.

Conclusie: Ben ik na 5 jaar nog steeds blij met mijn brievenbakje van hout? Ja, zeker. De lades zijn iets uitgezet waardoor ze niet helemaal meer naar achter gaan maar dat stoort niet.

Het past nog steeds op mijn bureau en ik kan er nog steeds heel veel in kwijt. Zou ik als ik opnieuw had mogen kiezen voor een bureau organizer van hout gegaan? Dat denk ik wel. Ik mis namelijk toch wel een laadje waar je wat kleine spullen in kan doen.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *