letters in het interieur

Met letters je huis inrichten

Cijfers en letters zijn hot in het interieur. Je kan op allerlei manieren letters gebruiken voor het inrichten van je huis.

Woorden op de wand

De makkelijkste manier is letters aan je muur te hangen. Daarbij kan je kiezen om een tekst op je muur te maken. Woorden als Love, Home en Fun zijn daarvoor erg populair woorden maar je kan ook kiezen voor iets anders. Wat dacht je van Smile, Kiss, Wish of Wonderful. Bij Xenos verkopen ze losse letters waar je deze woorden mee zou kunnen maken. Je hebt keuze uit houten of witte letters. Je kan er ook voor kiezen om deze te schilderen of te beplakken met behang.

Tekst of letterposter

Heb je geen zin of ruimte om hele woorden aan je wand te bevestigen dan kan je ook met losse letters een fantastisch resultaat bewerkstelligen. Er zijn poster verkrijgbaar met daarop een enkele letter. Je kan kiezen om een letter te kiezen die bij je past. Die je een gevoel of herinnering geeft maar je kan ook voor gewoon kiezen voor een poster welke bij jouw stijl past. 

Naast posters zijn er bij o.a. VT wonen, Intratuin en Leen Bakker losse letters te koop welke je op kan hangen. Je kan er ook voor kiezen ze op een plank of pronkrek te plaatsen.

Het leuke aan je huis inrichten met letters vind ik dat je door de letters woorden gaat vormen. Als ik onderstaande foto’s zie ga ik met elke letter een woord in mijn hoofd maken wat bij mij of bij de kamer past. Het geeft je inspiratie.

Bron 1e foto: Homesick

letters in het interieur

Bron: Lillavillavita

letters in het interieur

Bron: Interiorjunkie

cijfers en letters in het interieur

Bron: Agentbauer

letters in het interieur

letters in het interieur

Bron: Inrichting-huis.com

letters in het interieur pronkrek

Bron: Frisze-blik

letters in het interieur

Bron: Lillesommerjenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *