vogelhuisje

Exclusieve vogelhuizen

Gardendiscount brengt zeer exclusieve handgemaakte vogelvilla’s

De nieuwe generatie vogelhuizen voor in de tuin!

Ben je op zoek naar een vogelhuis voor in de tuin? Deze unieke vogelvilla’s van Gardendiscount maken van je tuin een paradijs voor zowel vogels als mensen.

De vogelvilla’s van Gardendiscount.nl komen in verschillende bouwstijlen, die elk hun evenbeeld kennen in het Nederlandse landschap. Zo is de Laren een schoolvoorbeeld van de prachtige vrijstaande huizen die in het Gooi zo’n vertrouwd gezicht zijn. De Zaanstad lijkt sprekend op de oer-Hollandse huisjes die de Zaanstreek haar karakteristieke uiterlijk geven. De Steenwijk doet meer denken aan het rustiekere oosten van het land, en de riante Wassenaar biedt zelfs ruimte voor meerdere vogelfamilies.

De vogelvilla’s worden met de hand gemaakt, waarbij de details van de vogelwoningen opvalt. De villa’s  zijn versierd met handgesneden balustrades, miniatuur plantenbakjes en zelfs een piepklein vogelhuisje. Met de vogelvilla’s van Gardendiscount.nl haal je de vogels naar je tuin én steel je de show bij je gasten. De villa’s zijn al verkrijgbaar vanaf €39,00.

www.gardendiscount.nl

www.facebook.com/Gardendiscount.nl

Gardendiscount is een webshop van de ” Luxus ” Group. Naast onze fysieke winkels in Groenlo en Galder onder de namen Luxus Houtproducten en Luxus Staalproducten, willen wij ook onze onlineklanten laten profiteren van scherpe prijzen voor originele producten. Voor meer informatie over Luxus Hout- en Luxus Staalproducten kunt u terecht op
www.luxus-houtproducten.nl en www.luxus-staalproducten.nl

Vanuit onze producties in China, Litouwen, Bulgarije en Polen komen wij telkens weer met producten die zich onderscheiden ( qua kwaliteit en/of prijs ) ten opzichte van de bouwmarkt-, tuincentra – en dierenspeciaalzaak ketens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *