maskros ikea

Maskros lamp van Ikea

De Maskros lamp van Ikea staat al enige tijd op mijn verlanglijstje. Persoonlijk zou ik hem  in de hal of in de slaapkamer willen hangen.  De lamp die gebaseerd is op een uitgebloeide paardenbloem welke je als kind, en misschien zelfs nu als volwassene, zo graag wilt weg blazen om te zien waar de wind al die kleine sprietjes mee naar toe gaat nemen.

Een lamp die met zijn sprieten perfect past aan een hoog plafond maar ook voor degene die niet gezegend zijn met hoge kamers kan de Maskros boven een tafel een plekje krijgen. Al vind ik hem op een hoog plafond wel mooier uitkomen.

De lamp is niet alleen mooi om te zien als hij overdag aan het plafond hangt maar geeft als hij aanstaat een fantastisch effect op je muren en plafond. Alle bloemen maken’s avond in het donker een patroon op je plafond. Je plafond verandert in een bloemenveld, weer eens iets anders dan een sterrenhemel.

Ik vroeg mij al enige tijd af of je de Maskros ook kon verven. Op internet ben ik nu wel een paar geverfde lampen tegen. Roze en gouden Maskros lampen, je kan ze dus verven. En niet alleen verven is een mogelijkheid met de Maskors, ik kwam ook een gepimpte Maskros tegen.

Bron 1e foto: Decor8blog.com

ikea maskros
http://www.homedit.com/minimalist-black-and-white-interior-decor-by-norm/

maskros ikea

 

gepimpte maskros ikea
http://www.ohhhmhhh.de/18665/do-it-yourself-pimp-deine-maskros-lampe-von-ikea-sonst-pimpt-sie-dich-irgendwann/
maskors hanglamp
http://annixen.blogspot.se/2011/01/att-inreda-med-bocker.html
Maskros ikea
http://www.ikeahackers.net/2012/08/kura-maskros-hacks-are-the-highlight-of-the-new-room-for-our-4-girls.html#CRflgUPgxYtaMdRG.32
maskors slaapkamer wit
http://myscandinavianhome.blogspot.co.uk/2013/03/my-home-bedroom.html
Ikea maskros lamp
http://www.casasugar.com/Ikea-Maskros-Pendant-Lamp-Photos-21393299?utm_campaign=default_hp&utm_source=hover_pin
gouden maskors ikea
http://www.apartmenttherapy.com/simple-is-better-amy-butlers-g-146489

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *