manor house

Manor House “ De sfeer van een statig Engels landhuis ”

Een 16e eeuws Engels landhuis met uitzicht over indrukwekkend aangelegde tuinen. Honderden jaren fascinerende geschiedenis. Alsof de tijd heeft stil gestaan. Wel is het interieur volledig gerenoveerd naar tegenwoordige tijden. Architectonische grandeur, een rijke en warme atmosfeer, de verwijzing naar een romantisch verleden. Wanden met bijzondere wandbekleding gaan op in het interieur en creëren warmte, comfort en eenheid.

Manor House, de nieuwe wandbekleding collectie van het prestigieuze, Nederlandse interieur decoratiemerk Origin® creëert de sfeer die je aantreft in moderne statige Engelse landhuizen. Manor House legt de nadruk ligt op eenvoud, rust en comfort. Maar tegelijk ook op klasse, ambacht en authenticiteit.

Deze luxueuze en natuurlijke collectie met sierlijke ornamenten, grootse strepen en uitbundig bloeiende rozen past uitstekend in een klassieke omgeving met een modern karakter. De wonderschone magnolia dessins vormen de parel van deze collectie. Bekend als de mooiste van alle bloemen. Een voorbode dat de lente eindelijk is aangebroken. De verfijnde witroze, tulpvormige bloemen en subtiele takjes zijn majestueus en elegant van vorm.

De kleurcombinaties van Manor House passen bij de hedendaagse trends. Een ingetogen, naturel kleurenpalet dat perfect op elkaar is afgestemd. Van zacht wit, beige tot licht- en iets donkerder grijs tot olijfgroen en vergrijsd bruin. Het geheel is natuurlijk en harmonieus met het hartverwarmende poederroze van bloeiende magnolia’s.

Manor House is gemaakt op een eco texture vliesbehang met een natuurlijke linnenstructuur en wordt gecombineerd met een lijmdruk vliesbehang.

Zware kwaliteit ook geschikt voor professionele toepassingen

Manor House wordt vervaardigd op een zware vlies kwaliteit die makkelijk te verwerken is. Door de zware kwaliteit van het behang is de collectie zeer geschikt voor professionele toepassingen. Het behang in de collectie Manor House voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en randvertragendheid.

Productinformatie en verkoopadressen

De wandbekleding op vliesdrager in de collectie Manor House kost tussen €47,95 en €58,95 per rol (10,05m lang en 53cm breed) en is verkrijgbaar bij de woninginrichter en de verf- en behangspeciaalzaak. Kijk voor meer informatie over Manor House en andere collecties van Origin® op originlife.nl of stuur een e-mail naar info@originlife.nl.

Over Origin®

Door de jaren heen heeft Origin® zich gevestigd als één van de leidende aanbieders op het gebied van hoogwaardige wandbekleding voor toepassingen in woon- en professionele omgevingen. De specifieke Origin® look, rijk en warm tegelijkertijd, is de basis van het succes van de Origin® collecties.

Alle producten worden door het Nederlandse Origin®-designteam ontworpen. De producten stralen prestige en verfijning uit, waarbij traditionele thema’s worden vermengd met eigentijdse trends.

Origin® koestert haar eigen productiefaciliteit in Nederland waar zij nog wandbekleding volgens de normen van de traditionele lijmdruk produceert. Door middel van verfijnd ambachtelijk werk en met respect voor de natuur wordt wandbekleding gecreëerd die voldoet aan de hoogste verwachtingen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *