Maak van je klok een blikvanger in je huis.

Heb jij een klok in huis hangen of ben jij iemand die de tijd afleest van de oven of magnetron? Bij ons in huis is geen klok te bekennen en de digitale tijd vind ik niet zo fijn om te lezen. Een klok aan de muur klinkt misschien ouderwets, maar er is veel mogelijk dan je denkt.

Je kunt een klok kopen in de winkel, maar zijn veel meer mogelijkheden. Ik heb daarom een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet.

koperen klok

Bron: www.vtwonen.nl

Koper zie je nog heel veel in het interieur. Daar past deze klok helemaal bij. Combineer het met andere koper accessoires en het vormt een mooi geheel. Zeker zo boven de open haard (zoals hier op de foto) en iedereen kan zien hoe laat het is.

wandklok

Bron: www.sticker-it.nl

Heb je een hele wand nog leeg in je huis en je zoekt een echte blikvanger? Misschien is dit dan iets voor jou. De wand is gevuld en je bent altijd bij de tijd.

houten klok

Bron: www.101shop.nl

De klok hoeft natuurlijk niet groot te zijn om de aandacht te trekken. Wat vind je van deze kleine wandklok? Groot is de klok niet, maar toch groot genoeg om op te vallen. Subtiel hangt hij aan de muur, maar opvallen doet hij zeker wel.

marmeren klok

Bron: www.fonq.nl

Natuurlijk hoef je een wandklok niet op te hangen. Varieer er eens mee. Zet de klok tegen de muur samen met mooie accessoires en je hebt een mooi stilleven.

kunstklok

Bron: www.klokken-expert.nl

Zo heb je iets origineels aan de muur hangen. Tijd en kunst ineen, erg leuk. Is dit iets voor jou?

lpklok

Bron: www.klokken-expert.nl

Een hele leuke klok voor liefhebbers van elpees. Zo zie je maar dat er voor iedereen wel een geschikt klok te vinden is. Soms moet  je langer zoeken, maar er is er ook één die goed past in jouw interieur.

Misschien heb je de ideale klok al gevonden? Ik ben heel nieuwsgierig. Wil je een foto plaatsen in een reactie, zodat ik de klok kan zien? Dat vind ik erg leuk.

Tot volgende maand!

Groetjes, Gea

P.S.: Ik ben te vinden op:

www.binneninhuis.nl

www.facebook.com/binneninhuis.interieurenstyling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *