boeddha kruk

FAMOZO brengt nieuwe designcollectie voor binnen en buiten

Of je nou op zoek bent naar een mooie bank, originele verlichting, een design stoel of de hipste decoraties… Famozo heeft het allemaal. De design collectie van deze webshop is uitgebreid; er zijn weer een hoop mooie eyecatchers aan toegevoegd. Wat te denken van een olifantenstoel voor de kinderen? Of een kruk of tafel in de vorm van een Boeddha?

Voor binnen én buiten
Ben jij al helemaal zen? Of wil je binnen of buiten iets meer rust creëren? Denk dan eens aan de nieuwe Boeddha set van Famozo. Deze set, van het merk 21st Living Art, bestaat uit een kruk in de vorm van een Boeddha (Beato – € 170) en heeft een bijpassende tafel (Pacifico – € 293). Laat je meevoeren naar het verre Oosten en geniet van de rust en sereniteit die deze Boeddha’s uitstralen. Zowel de stoel als de tafel zijn apart te koop en geschikt voor binnen en buiten. Deze set staat niet alleen thuis geweldig, maar zou ook in een yoga studio of spa perfect tot zijn recht komen. Een extra leuk detail is dat zowel de kruk als de tafel ook met verlichting besteld kan worden. Dus ook ’s avonds kun je een magische sfeer creëren en blijven genieten van de Boeddha’s.

Zeg het met bloemen… zeg het met De Tulips van MyYour (€ 105). Dit is wederom een nieuw product in de collectie van Famozo en geschikt voor zowel binnen als buitenshuis. Deze tulpen zijn te gebruiken als decoratie, verkrijgbaar in twee verschillende maten en in dertig verschillende kleuren. Liever een tulp met verlichting? Ook dat is mogelijk! Hoeveel Hollandser wil je het hebben?!
Creëer een unieke (kinder)kamer
Fleur de woonkamer, speelkamer of kinderkamer op met Tino Olifant Kinderstoel (€ 99) van MyYour. Vanaf nu kun je heerlijk ‘chillen’ met je rug tegen de slurf! De Tino Olifant Kinderstoel is verkrijgbaar in dertig verschillende kleuren en zowel als ‘gewone’ stoel (nou, noem het maar gewoon!) en als stoel met verlichting te koop. Ook de Pure Teddybeer Lamp (€ 115) van Slide Design is nieuw in het assortiment van Famozo. Deze vrolijke design lamp in de vorm van een beer is te koop in meerdere kleuren.

Over Famozo
Drijvende kracht achter deze webshop vol unieke producten, is zelfstandig ondernemer Manon Zandt, die een groot hart heeft voor interieur en alles wat daarbij hoort. Ze denkt maar wat graag mee met de woonwensen van klanten en weet als geen ander dat één nieuw item in het interieur, bijvoorbeeld een unieke lamp of een bijzondere stoel, al een wereld van verschil kan maken. De merken die je er tegenkomt, vind je niet snel elders. Zo verkoopt Famozo de collecties van Acrila, Design House Stockholm, het Dutch Design merk Lonc, MyYour, Design of Love, Slide Design, Pedrali en 21st Living Art.

famozo

pure-teddybeer-lamp-in-diverse-kleuren

pacifico-boeddha-tafel-met-zonder-verlichting-2

pacifico-boeddha-tafel-met-zonder-verlichting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *