zeker slapen

Maak kennis met zeker slapen: altijd de juiste keuze

Een goede nachtrust is goud waard, maar toch slapen nog veel mensen op een bed van onvoldoende kwaliteit of een bed dat eigenlijk te oud is. En dat terwijl we zoveel uur in bed doorbrengen! Nederland kan vanaf nu terecht bij Zeker Slapen, een nog vrij nieuwe naam in beddenland, maar zeker een om te onthouden! En… Zeker Slapen garandeert niet alleen een fijn, maar ook een mooi en uniek bed dat je helemaal zelf kunt samenstellen!

houten-ledikant-wildwood-stel-je-eigen-unieke-bed-samen-bij-zeker-slapen

Wat Zeker Slapen zo anders maakt? Het merk biedt kwaliteit en is goed betaalbaar. Maar dat niet alleen. Het biedt de mogelijkheid je eigen bed volledig zelf samen te stellen. Zo stem je de sfeer van je bed precies af op de sfeer van je slaapkamer. Alle onderdelen zijn onderling uitwisselbaar, en Zeker Slapen biedt maar liefst 256 variaties! Wil je bijvoorbeeld een bed dat eruit ziet als een boxspring, maar slaap je liever op een lattenbodem? Dat kan. Een grote presentatiewand helpt je bij het maken van je keuze. Het samenstellen van jouw eigen bed begint met het selecteren van het hoofdbord. Vervolgens kies je voor een boxspring, ledikant of gestoffeerd ledikant. Als je dit hebt bepaald kun je alle andere accessoires selecteren zoals bijvoorbeeld de stoffen, poten en kleuren van het bed. Ga je voor romantisch? Of modern? Op de presentatiewand komen alle variaties tot leven: van het type hout tot de kleur van de stof en vorm van de poten. Alle producten zijn exclusief voor dit beddenconcept ontwikkeld.

slaapkamer

Het enige dat je nog moet doen is… lekker slapen!
De prijsstelling van Zeker Slapen is vergelijkbaar met die van prijsvechters, maar dan dus wel met een hoop extra’s. Want waar kun je je eigen bed qua comfort én qua design samenstellen? En bij Zeker Slapen krijg je niet alleen een goed advies van ervaren slaapadviseurs, je bed wordt ook nog eens gratis thuis afgeleverd en in elkaar gezet. Service die nét een stapje verder gaat; het enige dat je zelf na levering nog moet doen is heerlijk slapen… Zeker Slapen producten vind je alleen bij lokale specialisten. Winkels die al generaties lang bezig zijn met goed slapen en met hun tijd mee gaan. En door regelmatige training en opleiding profiteren de klanten altijd van de laatste kennis en innovaties op slaapgebied.

blauwe slaapkamer

Over Zeker Slapen
Het concept van Zeker Slapen is gestart in 2014. De bedden zijn momenteel verkrijgbaar in tien winkels in Nederland. Bij Zeker Slapen kun je terecht voor boxsprings, ledikanten, lattenbodems, matrassen, topdekmatrassen, hoofdkussens, dekbedden en linnenkasten. De producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn verantwoord geproduceerd. Door internationale samenwerkingen kan de scherpste prijs worden gegarandeerd. Kijk voor meer informatie en dealers op www.zekerslapen.nl. slaapkamer bruin slaapkamer bruin grijs slaapkamer bruin