Maak je eigen klembord

Poster, kaarten, quotes allemaal items die erg hot zijn in het interieur. Items waarmee je een statement kan maken. Met een quote kan je laten zien waar je mee bezig bent. Ik heb heel erg lang de slogan van Nike, Just do IT, op mijn bureau gehad. Gewoon om mezelf eraan te herinneren dat het gewoon een kwestie van doen is. En dat ik mij niets van andere moest aantrekken, gewoon lekker mijn eigen ding doen.

Posters

Ook in mijn interieur maak ik veel gebruik van posters. Ik vond het jammer toen we ons huis klaar gingen maken voor de verkoop dat juist veel van dat soort items tijdelijk al in een verhuis doos gingen. Ik mis toch iets in mijn interieur. En met mijn posters wisselen ik ook heel erg veel. Op de site van VT wonen kwam ik een leuk posterboek tegen voor maar € 5,95 welke ik zeker ga aanschaffen als ik straks in mijn nieuwe huis zit.

vt wonen posterboek

En zoals je op de foto van VT wonen ook ziet is het erg leuk om je posters op een speciale manier op te hangen. Je kan ze in een leuk lijstje doen maar de makkelijkste manier is om ze op te hangen met een klembord. En deze is natuurlijk zo gemaakt. Koop een mooi stukje hout of stuk erg stevig karton. Haal bij Dille & Kamille voor € 0,75 cent een klemmetje en bevestig deze op je hout of karton. En je hebt een prachtig klembord. Hang er een aantal naast elkaar of maak je eigen poster en hang deze er tussen.

10.000 bouwtekeningen

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *