Ideeën voor het stylen van je muur

Je kent het wel. Je bent net verhuisd. Je meubels staan, je gordijnen hangen en de 1e accessoires hebben een plekje gevonden en toch voel je meteen dat er iets mist. Er hangt nog niets aan de muur. Probeer je maar een een ruimte voor te stellen waar er totaal niets aan de muur hangt. Dit zijn ruimte die kaal en saai aanvoelen. Je kan nog zulke mooie gordijnen hebben hangen, de leukste accessoires neerzetten maar zolang de muren leeg blijven blijft het geheel een saaie boel.

Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om je muren leuk te stylen:

1. Muurstickers

Pimp je muren met leuke muurstickers. Op het gebied van muurstickers is er zoveel mogelijk. Van super leuke tekst tot een mooi plaatje zoals een Boeddha of een mooi ornament. Zeker met een tekst muursticker kan je echt een statement maken. Wie ben je, wat houdt je bezig en wat is jouw levensmotto.
muursticker
Eerdere blogs over muurstickers:
1. De mooiste muurstickers en tuindoeken
2. Posters met pakkende teksten
3. Muurstickers met 3D effecten

2.  Canvasdoeken

Door de jaren heen heb ik al een aantal keer foto’s op canvas laten afdrukken. En dan niet alleen portretfoto’s van o.a. mijn kinderen ook mooie vakantiefoto’s heb ik op canvas laten afdrukken. Persoonlijk vind ik het ook een erg leuk cadeau om te geven. Ik heb aan mijn broer en schoonzusje al een paar keer een canvasdoek met een vakantiefoto van hen gegeven. Op Canvasbon.nl kan je een bon bestellen en die kan men dan gebruiken om zelf een mooi doek te laten maken. Het is een super leuk cadeau om onder de kerstboom neer te leggen. Ideaal om de opa’s en oma’s te bedanken voor het oppassen.

showcase-room_forex_landscape

Eerdere blogs over canvasdoeken:
1. Canvas met letters maken (zelfmaakidee)
2. Foto op canvas
3. Mijn eigen canvas doek

3.  Foto’s

Foto’s doen het altijd goed in het interieur. Je kan hiermee een persoonlijke touche toebrengen. Van de mooiste babyfoto’s tot de leukste vakantiefoto’s. Ze verdienen allemaal een plekje aan de muur.Eerdere blogs over foto’s:
1. Foto’s in je huis
2. Style je huis met je vakantiefoto’s
3. Fotolijstjes zelfmaken

4.  Posters

Posters zijn hot. Je kan ze overal krijgen. Van de Action tot de HEMA. Je poster kan je ophangen met maskingtape maar je kan er ook een leuk frame om je poster maken zoals in deze blog omschreven: maak je eigen poster.

img_5927

Eerdere blogs over posters:
1. Gepersonaliseerde poster
2. Posters met positieve teksten
3. Top 5 leukste zwart wit posters

5.  Wandplankje

Wil je liever iets anders aan de wand kies dan voor een wandplankje. Je kan hierop de leukste woonaccessoires zetten.

Ideeën voor het stylen van je muur

Eerdere blogs over wandplankjes:
1. Wat te doen met restjes steigerhout.
2. Boekenplank maken
3. Verschillende soorten wanddecoratie

Er is genoeg om aan de wand te hangen. Genoeg om sfeer mee te creëren.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *