Sterrenposter

Maak herinneringen tastbaar met een gepersonaliseerde sterrenposter

Een geboorte, huwelijk, dag van samenwonen of overlijden. Het zijn speciale momenten die je wilt koesteren. Becca’s Studio legt dit vast in een gepersonaliseerde sterrenposter en maakt hiermee de herinnering tastbaar. Voor de mooiste en meest verdrietige momenten is deze persoonlijke poster symbolisch en bijzonder om te geven én te krijgen.

Wist je dat de sterren die wij zien elk half jaar weer anders zijn? Pas na honderd jaar is precies hetzelfde sterrenbeeld weer zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat de stand van de sterren op een specifieke plaats, datum en tijdstip nagenoeg nooit hetzelfde is. Becca’s Studio koppelt dit fenomeen aan belangrijke gebeurtenissen en zet dit om in gepersonaliseerde sterrenposters.

Poster met een boodschap
Belangrijke gebeurtenissen zoals een geboorte, trouwdag of overlijden van een dierbare maak je tastbaar met een gepersonaliseerde sterrenposter. Elke poster van Becca’s Studio is ontworpen op basis van een locatie, dag en tijdstip en wordt gedrukt op stevig papier met het FSC-keurmerk. Binnen een handomdraai maak je een persoonlijke poster die je telkens weer opnieuw terugbrengt naar dat bijzondere moment. Vanwege de strakke zwart-wit look creëer je een blikvanger aan de wand die perfect aansluit bij de woontrends van dit moment.

Speciale momenten
Koester jij niet één maar twee of drie mooie momenten? Bijvoorbeeld van een pasgeboren tweeling, een verliefd stel dat gaat samenwonen of de sterrenkaarten van de kinderen. Dan is het mogelijk een sterrenhemel poster te ontwerpen met meerdere sterrenkaarten. Ook voor een baby of sterrenkindje kun je een toepasselijke poster maken. Denk aan de poster met sterrenhemel in aquarel of Sterrenposter Night Sky, waarop naast de sterren ook een hart en de tekst ”I love you 4 ever’ wordt vermeld. Een mooi en persoonlijk aandenken aan een speciale gebeurtenis. Om de liefde te vieren heeft Becca’s Studio een Maan Poster bedacht met de tekst ‘I love you to the moon and back’. Perfect als trouwcadeau of om je partner mee te verrassen.

Over Becca’s Studio
Bij Becca’s Studio verkoopt eigenaresse Olivia Prins geen posters, maar herinneringen. Dit idee is ontstaan vanuit een passie voor ontwerpen en de drive deze te delen en mensen blij te maken. De focus van Becca’s Studio ligt vooral op gepersonaliseerde posters. Dit zijn naast sterren(beeld)posters ook woonposters, trouwposters, stadposters en geboorteposters. Voor elke ruimte in en om het huis of kantoor is een unieke poster te vinden. Benieuwd naar de hele collectie posters en andere cadeaus? Bekijk het complete assortiment op www.beccas-studio.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *