Love muurkastje maken

Je eigen muurkastje maken

Heb jij ook veel planken of kastjes aan je muur? Ben jij ook dol op het vullen van muurkastjes met foto’s en woonaccessoires? Dit grappige muurkastje maak je zelf. Je kan hem ophangen in de woonkamer maar in de hal kan hij gelijk voor een warm welkom zorgen.

Helaas heb ik op de website (palletfurniturediy)waar ik deze foto tegenkwam geen maten of een omschrijving kunnen vinden. Je zou dus zelf even moeten gaan uitpuzzelen hoe lang de planken moeten zijn. Maar voor een redelijk ervaren klusser zou dat geen probleem moeten zijn. Met montagekit kan je de planken aan de muur hangen. Op deze manier zie je geen montagemiddelen. 

Naast de tekst onder elkaar zou je natuurlijk ook de letters naast elkaar kunnen zetten. En wat dacht je van een ander woord. Ook het woord HOME is geschrikt op op deze manier te maken.

Babykamer inrichten

De tekst love vind ik erg geschrikt voor het inrichten van een babykamer. Erg leuk om hier de echo foto in te zetten of om het kastje te gebruiken voor kleine verzorgingsartikelen. Je zou ze natuurlijk ook kunnen verven in het roze of blauw als je liever niet met blank hout werkt.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *