Loungen in de tuin

Loungen in de tuin

De kinderen zijn weer naar school. Ze hebben genoten van zes weken vakantie. De ene week mooier weer dan de andere. Dit jaar verbleven we in Nederland. Een week in Friesland en drie weken in Zeeland. We hebben dus een vakantie met echt Hollands weer gehad. De week in Friesland was het schitterend weer. De andere weken helaas niet altijd.

Loungeset

Gelukkig krijgen we de komende dagen ook prachtig weer. Men belooft tropische temperaturen. Weer dus om nog even te genieten van onze tuin. Om nog even op je loungeset bij te komen van misschien wel je 1e week werken. Want dat is altijd een tegenvaller, de 1e week na de vakantie. 

loungeset
Door dit mooie weer voelt die 1e week nog wel als een vakantie week aan. Want i.p.v. thuis te komen vanaf je werk en de keuken in te duiken gaan we in de tuin zitten en genieten we nog even van de bbq en de zomeravonden.

Tuinhaard

En wordt het koud dan pakken we er gewoon een dekentje bij. Je kan er ook voor kiezen om een heerlijk haard bij je loungeset neer te zetten. Het wordt dan wel erg verleidelijk om tot ’s avonds laat buiten te zitten. Je moet dan oppassen dat je de tijd niet vergeet anders wordt het de volgende morgen zo moeilijk opstaan om naar je werk te gaan :).

Ik hoop dat de weergoden ons deze week goed gezind zijn en dat we nog even mogen loungen in onze tuin.

loungeset

Wil je zelf zitten aan een mooie tijntafel kijk dan eens bij Tuintafel bij Loungeset.nl. De foto’s komen ook van hen vandaan en de producten zijn bij hen verkrijgbaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *