planten op een voetstuk

Loft Urban Frame zet planten op een voetstuk

Met plantenstandaard loft urban frame wordt iedere tuin of (dak)terras helemaal up-to-date. Het is een trend om planten op hoogte te zetten, zodat ze optimaal tot hun recht komen en er mooie diepte ontstaat in tuin en op het terras.

Met de plantenstandaard loft urban frame zet je de mooiste planten letterlijk op een voetstuk. De metalen plantenstandaard is zowel geschikt voor grotere als kleinere planten en houdt maximaal een gewicht van 25 kilo. Het metaal is voorzien van een speciale coating, waardoor de plantenstandaard tegen een spat regen kan en niet roest. De plantenstandaard is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je een mooie combinatie kunt maken met potten en planten. Kies voor een exotische zomer met veel kleur of ga voor een Scandinavische look met wit en grijs.

De plantenstandaard kan worden gecombineerd met “verschillende” potten, maar  elho ontwierp hiervoor speciaal de loft urban round met een doorsnede van 30 of 40 cm. De potten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals mint, lime green en nude. De potten zijn vervaardigd van een hoogwaardig gerecyclede kunststof, waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. Een speciaal Uv-filter zorgt ervoor dat de kleur van de pot niet gaat vervagen onder invloed van zonlicht. De potten zijn licht van gewicht en kunnen tegen een stootje.

Verder is elke bloempot uit de Loft collectie uitgerust met een waterreservoir in de bodem. Dit zorgt ervoor dat de plant het extra water opslaat voor drogere tijden.

Adviesprijzen: Loft Urban Frame – 30 cm: € 12,95 / 40 cm € 17,95 / Loft Urban Round doorsnede – 30 cm: circa € 11,00.

Informatie bij: www.elho.com.

Give Room to Nature
Groen is gezond, het geeft je energie en het zorgt ervoor dat we ons beter voelen. Daarom hebben we er bij elho onze missie van gemaakt om de natuur dichterbij te brengen. Met onze producten kun je haar tot volle bloei laten komen in en om je huis. Daarbij zijn we groen in alles wat we doen. Zo wordt het merendeel van onze potten van gerecycled materiaal gemaakt, gaan ze jarenlang mee en produceren we met 100% windenergie. Ons doel is om in 2020 circulair te produceren. Genieten van groen doe je met elho daardoor ook nog eens heel verantwoord.

Over elho
Elho is trots op de positie als toonaangevende vernieuwer op de markt van kunststof plantenbakken. Al meer dan 53 jaar richt elho zich op productontwikkeling, het uitbouwen van een brede ervaring in duurzame productie en op een sterke marketingfocus met een betrokken team. Het bedrijf, inclusief de productie, is gevestigd in Tilburg. Je vindt de innovatieve collectie van elho bij tuincentra, bouwmarkten en online in meer dan 75 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *