fonq koper

Let’s shine: koper, zilver en goud!

Let’s shine: koper, zilver en goud!

De Woonmaand is in volle gang en daar horen natuurlijk de laatste woontrends bij! Houd jij van alles wat maar glimt en ben jij wat dat betreft net een ekster? Dan zit jij dit seizoen helemaal goed; glanzend koper, zilver en goud is dé trend! Daarbij zijn deze glanzende materialen ideaal voor de grijze herfstdagen. Je creëert er namelijk meer licht mee in huis!
 
Hartverwarmend koper
Dacht je dat koper nu wel geweest is? Echt niet! Ook dit jaar blijven we volop koper zien, maar dan wel alleen het glanzende materiaal. Van koperen lampen tot woonaccessoires, als het maar glimt! Met koper breng je warmte en sfeer in huis en het matcht bovendien erg goed met hout.
Fonq koper
Fonq koperen hanglamp
Blinkend zilver
Geef al het zilverwerk in huis een poetsbeurt, want dit seizoen mag het blinken! Zilver past perfect bij een industriële stijl en combineert mooi met beton. Daarnaast matcht het goed met de kleuren zwart, wit en grijs. Vind je dit iets te kil? Combineer het met warme materialen, zoals nepbont en hout, voor een sfeervolle setting.

Fonq zilver
Fonq zilveren hanglamp
Gouden glans
Geef het interieur een gouden glans! Vooral bij de grote designmerken zien we dit materiaal in de collecties terug. Zo heeft Tom Dixon naast messing en koper prachtige gouden eyecatchers in de collectie, zoals kandelaren en servies. Ga voor een aantal gouden items in je interieur om dat wauw-effect te creëren! Iedereen gaat toch voor goud?
Fonq goud
Fonq gouden hanglamp

 

1 thought on “Let’s shine: koper, zilver en goud!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *