Last minute cadeau ideetjes

De decembermaand staat bij ons thuis in het teken van feesten. En dan niet alleen Sinterklaas, de Kerst en Oud & nieuw maar we hebben ook veel verjaardagen. Mijn dochter is de 10e jarig dus eigenlijk hebben we in december elke week wel een feestje. En dit vraagt nogal eens wat creatief denken want het is niet altijd makkelijk om cadeautjes te bedenken. Gelukkig zijn er genoeg leuke dingetjes waar je iedereen mee blij kan maken.

Voor mijn dochter bedacht ik o.a. dit eenhoorn lampje:

Last minute cadeau ideetjes

of dit grappige mini boxje welke je vast kan zetten aan je telefoon.

Cadeau voor mannen

Maar niet alleen voor haar vond ik leuke cadeau op de site Radbag maar ook voor mannen. Mijn oom is met 5 december jarig en mijn vriend 29 november ook voor hen vond ik een paar leuke last minute cadeau’s:

Het leukste cadeautje welke ik vond maar uiteindelijk niet heb gekocht was het cadeautje niets. Een cadeau voor iemand die alles al heeft:

En voor degene die dol is op koken vond ik deze leuke snijplank:

Op de site van Radbag staat genoeg inspiratie voor leuke last minute cadeautjes. Of dit nu voor de kerst of voor een verjaardag is.

En ik? Uiteindelijk heb ik voor mijn vriend een sterrenprojector gekocht. En voor mijn oom een fles drank. Altijd goed.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *