Video landelijk wonen

Landelijk wonen

Ben jij dol op landelijk wonen zoals in deze interieur video? Een heerlijke grote wegzak bank in de huiskamer in neutrale kleuren gevuld met vele kussens, een mooie grote houten eettafel met daarom grote lantaarns of vol kandelaars  omringt door prachtige stoelen. Een grote buffetkast gevuld met het mooiste sevies.

De kamer gevuld met houten woonaccessoires als een klein franse oud houten bankje waar op je mooi je woonbladen kan verzamelen. Of grote poten voor het raam met daarin orchideeen. En voor degene die wat meer ruimte hebben is het ook erg mooi om een grote sokkel in de woonkamer neer te zetten met daarop een groot bloemstuk. Een bloemstuk met stukje sprokkel hout en nepbloemen zoals lelies.

Verf

Op de muren heb je de authentieke kleuren van Paint the Past of Farrow & Ball. Kleuren als zacht grijs of licht bruin. Het plafond afgewerkt met sierlijke sierlijsten. Kortom jouw woonkamer straalt rust uit, een plek om bij te komen, een plaats waar alles in harmonie is.

Interieur Video

Deze interieur video geeft je inspiratie voor jouw landelijk wonen interieur. Ben je nog niet uitgekeken en op zoek naar meer inspiratie misschien is het tijdschrift Herenhuis dan iets voor jou.

Interieur Inspiratie geeft je tips en suggesties voor het inrichten van je woning of tuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *