Landelijk wonen is een kwestie van details

De Character stijldeur als moderne klassieker voor landelijk wonen

Svedex binnendeuren, want landelijk wonen is een kwestie van details

De warmte en elegantie van het landelijke wonen zijn een populaire inspiratiebron voor de interieurs van nu. Svedex zorgt er voor dat u precies die deur krijgt die bij uw interieur past. De collectie van Svedex is dan ook divers met glas, paneel- of lijndeuren en diverse garnituren, zodat er altijd een deur naar smaak te vinden is.  landelijke wonen deuren

In de stijlsoort ‘Elegant’ biedt Svedex de Character-serie. Deze stijlvolle glas- en  paneeldeuren geven een interieur een statig cachet en passen perfect bij een landelijke of een jaren ’30 woning. Bij een aantal glasdeuren kan men kiezen voor glas in lood in verschillende vormen, kleuren en motieven. En de kleur van de deur? Deze kan worden uitgevoerd in Alpine wit, Extra wit of Warm wit.

Combineer
Een glasdeur uit de Character serie laat zicht uitstekend combineren met een eigentijdse lijndeur voor een spannend contrast. Wat de lijndeuren betreft was Svedex haar tijd al ver vooruit toen ze begin jaren ‘90 is gestart met het ontwikkelen van lijnfrezingen in vlakke afgelakte deuren. Svedex heeft tegenwoordig in haar collectie dan ook tal van lijndeuren met exclusieve lijndesigns die zowel in een klassiek als in een modern interieur passen.

Een fraaie stijldeur vraag om garnituur in stijl. Svedex heeft een nieuw en uitgebreid programma met garnituren van hoge kwaliteit in smaakvol design. De moderne klassiekers van Elegant laten zich bijvoorbeeld mooi combineren met stijlvolle Svedex Enzi handgreep.

Svedex

Al sinds 1954 is Svedex het toonaangevende Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren. Het bedrijf speelt vanaf het begin in op de individualisering van het interieur door de deur te zien als een onderdeel van het interieur. Svedex was zo’n 25 jaar geleden het eerste bedrijf dat lijnfrezingen aan kon brengen in een vlakke afgelakte Superlak® deur. Dat was een belangrijke stap die er mede voor heeft gezorgd dat exclusieve stijldeuren voor een grote groep mensen bereikbaar werd. Stijlvol, betaalbaar en vernieuwend zijn, is altijd het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de gevarieerde Svedex collectie.

Verkoopinformatie
Svedex stijldeuren zijn te koop bij Svedex verkooppunten door heel Nederland, kijk voor verkooppunten op http://www.svedex.nl/verkooppunten/.

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *