gabbeh tapijt

Kwalitatief Gabbeh tapijt aankopen

Wil jij je interieur graag wat extra kleur en schwung geven? In dat geval kun je natuurlijk veel kanten op. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je gehele woonkamer te voorzien van nieuwe meubels. Het nadeel daarvan is dat het hartstikke duur is. Misschien heb je ook wel een zeer aangename bank en andere meubels. Dan is dat natuurlijk zonde. Gelukkig kun jij je interieur ook op een andere manier schwung geven. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een tapijt aan te kopen. Een tapijt brengt namelijk gelijk een hele andere sfeer in een kamer. Misschien heb je dit wel eens gemerkt bij bekenden die een tapijt hebben. Het zorgt ervoor dat je heel anders tegen een kamer aan kijkt.

Daar is het dan natuurlijk ook om te doen, want de ruimte waarin jij je begeeft, heeft ook een effect op je gemoedstoestand. Een tapijt ziet er niet alleen mooi uit, maar geeft ook een gezellige sfeer en is bovendien erg functioneel. Het is bijvoorbeeld ideaal voor kamers met tegels op de vloer. Dat kan namelijk hartstikke koud zijn. Maar ook een houten vloer of een vloer van laminaat kan fris aan de voeten worden in de hevige winters van Nederland. Er zijn uiteraard veel soorten tapijten in de omloop. Maar wil jij graag een uniek tapijt in huis halen? Ga dan voor een Gabbeh tapijt. In dit artikel bespreken wij de voordelen van een Gabbeh tapijt. Maar eerst gaan we even in op de vraag wat een Gabbeh tapijt precies is.

Wat is een Gabbeh tapijt

Een Gabbeh tapijt is een Perzisch tapijt. Perzische tapijten zijn zeer populair over de hele wereld, vanwege de goede kwaliteit is het een geweldig export product. Perzische tapijten worden op verschillende plaatsen vervaardigd en daar is doorgaans ook de naam van afkomstig. Perzische tapijten zijn in principe al uniek. Maar omdat ze in verschillende streken worden gemaakt, zie je ook nog veel verschil tussen Perzische tapijten op zich. Gabbeh staat voor ruw, natuurlijk en origineel. De tapijten staan bekend om de vele patronen. De originele tapijten worden gemaakt in Iran en het wordt daar gezien als één van de bekendste soorten.  Maar wat zijn dan de voordelen van deze tapijten? Daar zullen wij nu wat dieper op ingaan.

Gabbeh tapijt van een uitstekende kwaliteit

Perzische tapijten staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Dit komt omdat ze van zeer kwalitatieve materialen zijn vervaardigd. We begrijpen namelijk ook al te goed dat jij wil dat een tapijt lang meegaat. Het zou namelijk zonde zijn als je een duur tapijt aankoopt, maar je op de korte termijn al slijtage en dergelijke ziet. Dit komt vaker voor dan je denkt. Daarom is het ook nooit aan te raden om voor een goedkoop tapijt te gaan. Dan komt dat namelijk regelmatig voor. Een tapijt wordt namelijk veel gebruikt en men loopt er regelmatig overheen. Zeker als je een gezin met jonge kinderen hebt. Een Gabbeh tapijt kan gelukkig wel tegen een spreekwoordelijk ‘stootje’.

Het tapijt behoudt zijn waarde

Een ander belangrijk voordeel van een Gabbeh tapijt is dat deze zijn waarde behoudt. Het is namelijk een echt antiek product. Zoals je misschien wel weet: kwalitatief goede antieke producten stijgen in waarde in plaats van dat ze zakken in waarde, zoals bij nieuwe producten regelmatig voorkomt. Dus het is ook nog eens een goede investering in de toekomst. Je kunt namelijk langdurig genieten en in de meeste gevallen krijg je er ook nog eens een echtheidscertificaat bij. Wil je graag een Gabbeh tapijt aankopen. Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met tapijtenkelim.nl en dan helpen wij je graag verder.

Photo by Lynn Vdbr on Unsplash

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *