kralengordijn

Kralengordijn houdt met glans vliegen buitenshuis!

Vliegen zijn altijd een vervelend probleem. Deze vieze beestjes wilt u liever niet in uw huis, want ze gaan overal op zitten. Natuurlijk kunt u met een vliegenmepper ‘op jacht’ gaan om zo het probleem te verhelpen. Maar, voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Een vliegengordijn bespaart u een heleboel ellende en wanneer u kiest voor een kralengordijn voegt u meteen wat glans en glitter toe aan uw interieur!

Effectief en mooi

Vliegengordijnen zijn handig in de zomer, wanneer u vaak uw tuindeur open heeft staan. U kunt gemakkelijk in en uit lopen, ook met bijvoorbeeld een dienblad in uw handen, terwijl het voor vliegen lastig is om erdoor te komen. Een kralengordijn heeft nog een bijkomend voordeel: het licht speelt een twinkelend spel met de bewegende kralen en door al die glitteringen en bewegingen blijven vliegen uit de buurt. Die lichtval is overigens ook erg fraai om te zien! Kortom, effectief en mooi!

Welke kleur kralengordijn kiest u?

Kralengordijnen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren. Met gewone of transparante kralen en met de ronde en lange kralen in een recht of een verspringend motief. Heeft u bijvoorbeeld een keuken met blauwe en turquoise accessoires? Dan is een transparant, turquoise deurgordijn een prachtige aanvulling: de kralen zijn in verschillende tinten blauw, turquoise en zeegroen en de lichtval geeft daar een extra, fraaie touch aan! Voor een trendy zwart-wit interieur kiest u voor kleurloos transparant, wat een beetje het effect heeft als een kristallen kroonluchter. En een gewone zwarte of witte versie is natuurlijk ook prachtig, of wat dacht u van zilver metallic?

Perfecte aanvulling op uw interieur

Houdt u van een natuurlijke uitstraling? Dan neemt u een fraaie, diepgroene kleur of u kiest voor een glanzende bruine tint. Voor een kleurrijk interieur zijn er ook genoeg opties; rood bijvoorbeeld. Of een deurgordijn met verschillend gekleurde kralen. Er zijn mogelijkheden genoeg en zo kiest u zelf welk kralengordijn de perfecte aanvulling op de stijl van uw interieur is. Welke kleur uw voorkeur ook heeft, één ding is zeker. Met een kralengordijn houdt u vliegen met glans buiten de deur!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *