Koperen tafeltje zelf maken

Toen ik dit tafeltje tegenkwam was ik meteen verliefd. En zeg nu zelf hoe gaaf is het om je eigen meubelen te maken. Niet voor niets komen er steeds meer sites en workshop hoe je items voor je interieur zelf kan maken. Het voordeel van je eigen meubels maken is dat de kosten vaak lager liggen dan wanneer je het in de winkel koopt. Maar het grootste voordeel vind ik de creativiteit die je in eigen gemaakt spullen kwijt kan. Je kan alles aanpassen aan de stijl die bij je past. Daarbij geeft het ook zoveel voldoening om vanuit je bank rond te kijken in je huiskamer en te zien wat jouw handen hebben gemaakt. En niet te vergeten al die complimentjes die je krijgt over jouw eigengemaakte kunst, tafel of kussen. 

Dit tafeltje zal zeker wat complimenten te weeg brengen. Men zal twijfelen of je hem echt niet in de winkel hebt gekocht want hij is zo leuk. Met een paar buisjes en een stuk hout, eventueel geverfd, heb je binnen korte tijd een tafel gemaakt om planten op te zetten. Maak er meerdere en zet hier de leukste s op zoals kaarsen, foto’s en vaasjes.

Naast verf zou je het tafelblad kunnen omlijsten met maskingtape en zelfs de poten zou je kunnen “dippen”met maskingtape. Dit maakt het ook mogelijk om je tafel elke keer een ander uiterlijk te geven. Voor nu is koper goed want dit is een van de woontrends van 2014 maar past koper niet bij jou spuit de poten dan in de door jouw gewenste kleur.

De hele werkomschrijving inclusief foto’s vindt je op Brit + Co

tafeltje zelf maken

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *