raamdecoratie

Kleur met raamdecoratie

We zijn met zijn allen wat voorzichtig als het gaat kleur in onze raamdecoratie en zonwering. Vaak kiezen we voor een neutrale kleur. Eigenlijk best logisch want raamdecoratie is er bepalend voor de sfeer in je interieur. Daarbij is het veelal een dure aankoop dus kiezen we iets wat lang mee gaat.

Mijn rolgordijnen heb ik 12 jaar geleden gekocht en nog steeds heb ik er elke dag plezier van. Mocht ik kleur willen aanbrengen in mijn raamdecoratie dan zou ik kies ik toch snel voor over gordijnen met een kleurtje. En toch zijn er zulke leuke mogelijkheden om juist met jalouzieen kleur in je interieur te brengen. Je moet alleen een beetje durven:

raamdecoratie

safe_image-1

safe_image

zonnelux-duette-woonkamer3-day-night-2

Kleurrijk interieur

Ben jij iemand die zijn hele leven al dezelfde kleur in haar interieur gebruikt dan kan je prima ook deze kleur doorvoeren in je raamdecoratie. Ik ben zelf dol op blauw en zou het eigenlijk best mooi vinden om donkerblauwe rolgordijnen in mijn woonkamer te hebben. In de winter zou ik deze dan combineren met donkerblauwe gordijnen en in de zomer zou ik deze afwisselen voor gordijnen met bijvoorbeeld een Delfts blauw patroon.

De foto’s heb ik van Zonnelux. In hun fotogallery vindt je nog veel meer voorbeelden van kleurrijke raamdecoratie. Persoonlijk vind ik degene in de badkamer ook erg leuk. Het brengt net iets meer leven in de brouwerij. Voor welke kleur zou jij gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *