Auping matras

Kies voor betere nachtrust, kies voor een Auping matras

Al langere tijd last van je rug of nek na het slapen? Dan slaap je misschien op een versleten matras. Een versleten matras ondersteunt je lichaam steeds minder goed tijdens het slapen. Of misschien is je matras wel doorgezakt op de plekken waar je veel ligt. Een nieuw matras is dan vaak een goede oplossing voor deze problemen. Want een nieuw matras, wat aan jou wensen en eisen voldoet, zorgt voor een betere nachtrust.

Wanneer je een nieuw matras gaat aanschaffen, is het erg belangrijk dat je weet wat je fijn vindt. Het is tenslotte jouw matras. Jij moet er heerlijk op kunnen slapen en ’s morgens weer uitgerust uit bed kunnen komen. Houd je van een hard matras, of juist van een zachte? Wil je een warm of koel matras, een dik of dun, of heb je misschien behoefte aan een allergievrij matras?

Neem de matrassen van het merk Auping. Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en materialen, waardoor je zeker het geschikte matras vindt. Alle Auping matrassen zijn asymmetrisch opgebouwd. Dit houdt in dat de verschillende lagen en delen zoals, de comfort laag, ergonomische kern, schouder- of heupzone anders zijn opgebouwd. Hierdoor bieden ze je de juiste ondersteuning, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren.

 Kies bijvoorbeeld voor een Auping matras met een dubbele schouderzone bestaande uit 2 lagen. De eerste laag is voor extra drukverlichting wat zorgt voor minder druk op de schouders en de tweede laag bevat druk verlagend schuim dat zich vormt naar de schouder. Of neem een matras die voorzien is van een speciale stof met PMC behandeling. De behandeling zorgt ervoor

 Meer weten over Auping matrassen? Voor meer informatie en advies ben je aan het juiste aders bij een Auping dealer. Geen zorgen, Auping dealers zitten door heel Nederland verspreid. Je hoeft dus geen eind te rijden om een Auping matras te zien en te testen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *