keukentrends

Keukentrends voor het nieuwe jaar

Het is lastig te geloven dat we ons alweer in de laatste paar maanden van 2015 begeven. Juist nu is het moment om te kijken naar trends die men verwacht voor 2016. Keukenspecialisten als interieur designers zijn in staat om opkomende trends te signaleren. Daarnaast zijn zij direct in aanraking met nieuwe product ideeën en innoverende materialen. Zij begrijpen wat mensen zoeken in hun keukens. Speciaal voor u hebben wij deze informatie verzameld en gebundeld.

Meerdere keukenapparaten in de keuken

Steeds vaker zien we dat het aantal keukenapparaten in één keuken volledig geïntegreerd is stijgt. Het is dan ook niet vreemd om een dubbele vaatwasser te hebben in een keuken. Voor het komende jaar zal dit naar verwachting een trend worden dat zal worden opgepikt door het grote publiek. We zagen eerder dit jaar de opkomende trend van twee ovens en/of twee koelkasten (zelfs meer voor wie ook heeft gekeken naar aanvullende keukenapparaten).

Minder tafels en meer keukeneilanden.

De traditionele keukentafel zien we steeds vaker vervangen worden. Een keuken kopen gaat dan ook steeds meer gepaard met de overweging voor een keukeneiland. Dat wil niet zeggen dat men zich niet meer verzameld in de keuken, maar dat men dus dichterbij de kookbereiding zit. Daarom zien we dat bij de nieuwere keuken ontwerpen dat er rekening wordt gehouden met de werkplek aan de ene kant, en zitplaatsen aan de andere kant, met hierbij ruimte voor berging rondom het keukeneiland.

Zoals ik eerder aangaf nemen het aantal keukenapparaten dat geïnstalleerd wordt toe. Hierbij wordt de stoomoven een van de nieuwste features in een keuken. Stoomovens geven kookfanaten de mogelijkheid om gezond te koken. Voor meer trends over keukens of badkamers kun je terecht bij de Brugman keukens & badkamers bij u in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *