kerststukje maken

Kerststukje maken

Ken je dat nog van vroeger toen je op school kerststukjes mocht maken. Van huis uit nam je dan een bloempotje mee en op je bureau lag al zo’n mooi stukje steekschuim te wachten. Lekker nat want hij moest wel genoeg water bevatten voor de komende weken. Dus je kon er zo lekker mee kliederen. De tafels lagen vol met dennetakken en gezellig frutsels om het stukje mee aan te kleden. Vaak mocht je er van de versieringen niet teveel pakken want we moesten natuurlijk wel delen.

Een eigen kerststukje maken

Gelukkig nu je ouder bent mag je dat allemaal zelf bepalen. Je kan heerlijk los gaan met je eigen stukje steekschuim en zo veel versieringen in je stukje doen als jij wilt.

Wil je echter niet met steekschuim aan de slag dan kan je met een simpel dienblad al de leukste kerststukjes maken. Als basis zet je een paar mooie kaarzen, kaarzenstandaard of leuke waxinelichthouders neer. Omring deze met kerstballen of kerststerren en leg tussendoor wat groen neer. Omdat het groen niet in het water ligt zal je deze misschien een keer moeten vervangen. Wil je geen groen maar iets anders dan kan je ook gaan voor een kersttak met rode besjes. Pas hierbij wel op dat je huisdieren of kinderen deze niet opeten want ze kunnen giftig zijn.

Bron 1e foto: EloraBlue

kerststukje maken advent

Bron: White-living

kerststukje taart

Bron: Pinterest

kerststukje maken

Bron: Christmaholic

kerststuk maken

Bron: Vibekedesign

kerstkopje maken

Bron: Zilverblauw

kerststuk met boompjes

Bron: Welke

Meer kerststukjes maken:

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *