Katten(huisjes) in huis.

Katten zijn de beste vriendjes voor veel mensen, alleen zijn de meeste spullen die geweldig zijn voor je kat nou niet bepaald mooi om je in woonkamer te laten staan. Ben persoonlijk ook nog steeds op zoek naar dat ene geweldige huisje, dat ik met een gerust styling-hart kan laten staan. Nou heeft mijn moeder al een turquoise mandje gehaakt, maar het is jammer genoeg niet helemaal geliefd bij ons kleine haarballetje. Ongeveer één keer in de maand is ze er in te vinden…. voor max. 10 minuten.

Katten zijn gek op kartonnen dozen, waarom weet niemand. Maar ze hebben direct de aandacht als de spullen uit zijn gepakt en de doos ondankbaar aan de kant wordt gezet. Nou heeft KEK Amsterdam de perfecte oplossing gevonden, een super schattig huisje gemaakt van karton, waar je kat ontzettend blij van wordt en jij weg kunt houden bij het oud papier en gewoon kunt laten staan.

Ze zijn niet alleen weg van karton, maar ook van wol. Een bolletje of draadje om mee te spelen worden ze al ontzettend gelukkig van, maar een wollen deken daar zijn ze niet meer vanaf te krijgen. Er zijn dan ook genoeg mooie huisjes / mandjes gemaakt van wolvilt. Heerlijk om in te kroelen en ook nog eens mooi om te zien.

Hopelijk kunnen jullie hier net zo veel inspiratie uit halen als ik. Zo’n tipi lijkt me een leuk volgens projectje om zelf te maken!

Sharon Klein

www.gewoonstudio.nl

kattenhuis

Contemporist

kartonnen kattenhuis

Decoracionde-interiores

etsy.com

 

Etsy

hauspanther.com

Hauspanther

kattenhuis tent

Instyle

m.imgur.com

Instyle

nl.dawanda.com

Dawanda

pauseandplay.co.uk

Pauseandplay

vouchervandaag.nl

Vouchervandaag

woonblog.be.

Woonblog

woonblog.be

Woonblog

woonblog.typepad.com

Woonblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *