Bloemen op de vloer!

Mijn huis barst van de bloemen. Geen echte, maar vooral van de bloemendessins. Een design bloemenvaas, een mega bloemenschilderij, en hier en daar wat nepbloemen in een Delfts-blauw bloemig vaasje. Laat ik de kastjes voor het gemak nog even dicht, want die staan nog eens vol met bloemservies… Voor nu even focus op de vloer! Want juist daar misstaan de bloemen niet!

bloemen op de vloer

Authentiek

Erg blij ben ik met mijn rozenkelim. De authentieke rozenkelims werden geproduceerd in Moldavië en in de noordelijke delen van Turkije. De kelim is handgeweven van 100% schapenwol, zo’n 30-80 jaar oud, en de rozenkelim kenmerkt zich door veelal kleurrijke bloemen op een donkere achtergrond. De vintage vloerkleden passen in elk interieur; van landelijk en stoer tot strak en klassiek. (www.rozenkelim.nl)

Design

flowers_detalle87294695

Je hebt meer met design en hebt er graag een labeltje aan? Ook dan kun je de bloemetjes binnen leggen. Zo vond ik op vloerkledenwinkel.nl een heel mooi bloemenkleed van kruissteken!

fatboy vloerkleed

Een stuk voordeliger zijn de vloerkleden van Fatboy (bekend van de zitkussens!) De Non-Flying Carpet zijn geïnspireerd op traditionele kelims, maar ze zijn alles behalve traditioneel. Met twaalf spectaculaire prints heb je keuze genoeg, toch? De Flying Carpets zijn oorspronkelijk ontworpen als outdoor tapijten en geïnspireerd op traditionele Marokkaanse en Portugese tegels. Binnen komen ze uitstekend tot hun recht!

Budget

tilelifestyle ikea A¦èKERKULLA

Een budgetbloemetje op de vloer? Bij IKEA vind ik ÅKERKULLA erg leuk met haar Russische patroon. Je kunt er ook bijpassende kussen, gordijnen en dekbedden van krijgen.

urbanoutfitters

Tot slot trof ik nog een pareltje bij Urban Outfitters voor slechts € 75!

1 thought on “Bloemen op de vloer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.