joseph joseph totem

Joseph Joseph introduceert nieuwste afvalemmer: Totem 2.0

Eenvoudig en stijlvol afval scheiden met 1 systeem

Afval scheiden wordt, gelukkig, steeds gebruikelijker. In menig keuken vind je naast een gewone afvalbak verschillende bakken voor plastic, papier en/of gft afval. Joseph Joseph kwam met het slimme idee om al deze verschillende bakken samen te voegen in 1 Intelligent Waste afvalsysteem, het werd een toren met verschillende bakken: Joseph Joseph Totem. De populaire afvalemmer heeft nu een opvolger, de Totem 2.0. Nóg praktischer en verkrijgbaar in twee formaten zodat in elke keuken, groot of klein, optimaal afval kan worden gescheiden!

Totem 2.0
De Totem 2.0 heeft een stabiele basis en verschillende compartimenten die nu los van elkaar staan, zodat je ze nog eenvoudiger kunt legen en reinigen. Ook de binnenemmers kregen een nieuw ontwerp, waardoor je de emmers eenvoudig uit de afvalemmer kunt halen en door een speciaal luchtgat is de zak makkelijk te verwisselen. Door de carbon-geurfilter in het deksel wordt het vocht in de afvalemmer verminderd, wat de hoofdoorzaak is van onaangename geurtjes. Extra handig is het uitneembare afvalbakje voor bijvoorbeeld voedselresten. Het grootste voordeel van de Totem 2.0? Verticaal afval scheiden in 1 handig (én design award-winnend) systeem. Dat scheelt een hoop ruimte in de keuken en zo heb je nooit meer losse bakken voor verschillende soorten afval. De afvalemmers zijn verkrijgbaar in 40 liter (Compact) of 60 liter (Max) en 3 verschillende uitvoeringen: in roestvrij staal, grijs en zwart vanaf €249,99 bij Bijenkorf, Coolblue en Kookpunt.

Over Joseph Joseph
Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor “the perfect kitchen”. Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *