Interieur met Maartje

Even voorstellen; mijn naam is Maartje den Teuling. Al lange tijd vind ik alles wat met interieur te maken heeft helemaal geweldig! ik verslind de vtwonen en volg de laatste trends. Wanneer ik iets moois zie probeer ik dit met kleine aanpassingen in ons huidige interieur te passen. Ons huis ziet er geen maand, misschien zelfs wel geen week, hetzelfde uit!

Maar daar bleef het zo ongeveer wel bij. Lekker bij mezelf en verder niets.

Vorig jaar zijn we verhuisd naar ons eerste koophuis. Eindelijk een huis wat helemaal naar onze smaak ingericht kon worden. Voorheen was er altijd wel een vloer of iets dergelijks wat niet helemaal onze smaak was, maar we lieten zitten omdat het immers een huurhuis was en het er al in zat. Zonde geld anders, toch? Nu hadden we, bij wijze van spreken, een schone lei om mee te beginnen!

Omdat dit geen nieuw huis is, zijn hier natuurlijk ook al dingen aanwezig van vorige bewoners, maar we maken het steeds een beetje meer ons huis. Dit gaat niet allemaal tegelijk, maar dat maakt het juist interessant!

Daar wil ik jullie de aankomende tijd in meenemen. We hebben nog wat projecten aan te pakken, klein, zoals bijvoorbeeld een kleurtje op de muur, maar ook groot. Voor mijn gevoel zelfs monsterlijk, de tuin.

Dat project neemt ons al een tijdje in beslag. We zijn al een heel eind en tegelijk moet er nog zoveel!

Hopelijk kan ik het eindresultaat snel delen!

Maar ook: waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Of mijn absolute interieurverslaving, kussentjes! Die heb ik veel te veel! En toch kan er altijd nog één bij…

Op de foto’s alvast een voorproefje!

Kortom, ik heb zin om aan de slag te gaan, tot snel!

 

Maartje

paard bank

1 thought on “Interieur met Maartje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *