4 originele manieren om je kamer snel op te fleuren

Zit je al een tijdje na te denken over wat je nu precies wilt gaan doen met die saaie kamer?
We hebben 4 originele manieren opgesomd om je kamer binnen no-time op te fleuren.

3d vlinders

3d vlinders zijn erg in opkomst en zijn leuk voor in de keuken, kamer of zelfs je toilet.
De 3d vlinders zijn binnen enkele seconden op te plakken doormiddel van dubbelzijdig tape. Daarnaast bevatten ze ook een magneet, zo dat je ze kunt bevestigen op ijzeren delen. Zo kun je gemakkelijk die saaie buizen in je woning opvrolijken.

vlindersticker

Displates

Je kunt het zien als posters die gemaakt zijn uit metaal. Door een simpele magneet op je muur te plakken kun je vervolgens de “diplate” aan de magneet plakken. Er zijn duizenden verschillende displates beschikbaar van filmsterren tot aan prachtige architectuur. Hierdoor zijn de metalen canvassen nagenoeg geschikt voor elk interieur.

display

Muurstickers met eigen inspiratievolle teksten

Veelal zie je standaard muursticker teksten op het internet, maar heb je er al eens over nagedacht om een eigen persoonlijke muursticker te laten maken? Een leuke familie spreuk in je woonkamer, een eigen recept in de keuken of een inspiratievolle tekst om elke ochtend mee wakker te worden. Muurstickers zijn gemakkelijk aan te brengen en het laten maken van een eigen muursticker hoeft niet duur te zijn.

muursticker teksten

Muurafbeeldingen

Je ziet het niet vaak, maar met muurafbeeldingen creëer je gelijk een kleurrijke en stijlvolle ruimte. Muurafbeeldingen zijn groot en bedekken je gehele muur. Ze worden geleverd in verschillende stroken vergelijkbaar met behang. Na het insmeren van je muren met lijm kun je de stroken opplakken.

poster

 

Geschreven door Jan Dijkstra van http://muurstickerstunter.nl

Facebook https://www.facebook.com/muurstickerstunter

Pinterest https://nl.pinterest.com/stickerstunter/

 

Bron afbeeldingen: Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *