Interieur met Maartje

Mijn favorieten.

Wanneer deze blog geplaatst wordt op de site, zitten wij nog na te genieten van een hele mooie reis.

We hebben een heerlijke vakantie gehad, erg genoten.

En dus het huis en de tuin even gelaten voor wat het is. Even niet geklust en met meubels en kussentjes geschoven.

Daarom laat ik je dit keer mijn meest favoriete items uit ons huis zien. Waar ik heel blij van word of zelfs een beetje trots op ben!

Op de eerste plaats; de vloer!

witte vloer

Het gaat dus niet om de schoenen en de broek ( al ben ik daar ook blij meeJ) maar zo is het duidelijker wat ik wil laten zien. De witte houten vloer zat er al in voor dat wij het huis kochten. Toen ik de vloer voor de eerste keer zag had ik het huis al bijna gekocht! Uiteraard hebben we er wel wat langer over nagedacht, maar de vloer was een enorm pluspunt! Hier droomde ik al een tijd van. Hij is mooi doorleefd. En ja, hij is ook snel vies en je ziet er alles op, maar als je verliefd bent, neem je dat er gewoon bij!

De Eames stoel

eames stoel

Ik geef het meteen toe, ik heb niet de echte gekocht. Onze inrichting is nooit lang hetzelfde en om die reden koos ik ervoor om niet te veel geld er aan uit te geven. Maar ik moet zeggen; hij staat er nog altijd en ik heb hem zelfs nog niet verschoven! Misschien toch nog even sparen dan….

Ook het schapenvachtje is een van mijn favorieten, heerlijk zacht om op te zitten en mooi om een stoel of bankje mee aan te kleden.

De gordijnen

De basis van ons interieur is best rustig. Vooral veel wit met soms wat kleur. Hoe anders zijn onze gordijnen. Ik was meteen verkocht! De eerste keer dat ik ze zag, die moesten het worden! Mijn schoonbroer runt een zaak in woninginrichting waar ze ook gordijnen verkopen, dus de keuze was makkelijk gemaakt. Nog iedere dag geniet ik er van!

gordijnen

Erg kleurrijk, ik word er helemaal vrolijk van!

Uiteraard zijn er ook plekken ins ons huis waar ik minder blij van word. Dat is de reden waarom we sommige dingen opknappen en onder handen nemen. Maar er is een stuk waar ik gewoon niet uitkom wat ik er mee wil. Een nis in onze woonkamer. Er heeft al van alles gestaan, een oude commode, een schommelstoel. Een grote bloempot. Het is het allemaal net niet.

Ik heb al een tijd iets in mijn hoofd, maar dat moet ik helemaal zelf maken. Dat probeerde ik toch een beetje te voorkomen door iets anders te zoeken maar ik denk dat ik er niet onder uitkom…

interieur maartje interieur

Maar daarover later meer. Ik ben erg blij met ons huis en ons interieur. Er is nog veel meer wat ik wil laten zien, waar ik trots op ben, maar ik wil ook nog een beetje voor een volgende keer bewaren!

Tot snel!

Liefs Maartje

About Author

You May Also Like

1 comment

Ria says:

Mooie binnenkijker! Ik ben benieuwd of de ‘Eames’-stoel nog ergens te koop is?

Dank voor je reactie,
Ria

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *