Inspiratie week 15 o.a. Pasen

Pasen komt er aan en dat is aan de persberichten, tweets en posts op facebook en Pinterest goed te merken. Overal zie je inspirerende beelden hoe je voor een Pasen vol sfeer en lekkernij kan zorgen.

Erg leuk vond ik de foto van de paaseieren van Pip Studio. Eieren helemaal in de stijl/design geverfd van Pip. Voor degene die erg goed kunnen schilderen misschien een leuk voorbeeld.

pip studio pasen

En wil je de eieren op een leuke manier tentoonstellen dan kan je met de DIY van DaWanda je eigen eierdop vouwen.

DIY Pasen eierdopjes

Liever iets minder kleur aan je Paastafel dan kan dat. Versier je eieren met zwart/wit masking tape. Ik kwam deze eieren tegen bij Trendenser.se

masking tape eieren

Naast Pasen stond natuurlijk de beurs in Milaan deze week erg centraal. Ik kreeg dan ook vele uitnodigingen maar omdat mijn zoon afgelopen weekend jarig was heb ik gesloten niet naar Milaan te gaan. In de persberichten en mails die ik ontvang heb ik wel prachtige dingen gezien.

Alleen van de natuurlijk achtergrond werd ik al blij. Deze foto getweet door Volta 51 wonen over de nieuwe collectie van Rolf Benz vanwege hun 50 jarige bestaan doet je hart toch sneller kloppen. De meubels helemaal afgesteld op de omgeving buiten de woning. Als je buiten en binnen zo kan combineren heb je nog maar weinig extra’s nodig.

rolf benz

 

En ik zit echt te wachten op het 1e restaurant of strandtentje dat deze stoelen gaat gebruiken. Ik zou er nooit meer uitkomen. De foto werd getweet door Urbans and Indians (overigens voor iedereen die dol is op camperen en het buitenleven een ontzettend leuke en inspireren website om eens op rond te snuffelen) en gespot op de beurs in Milaan.

hangstoelen

Studio Rene Siebum

Zo kreeg ik ook fantastische beelden van de kapstok en andere items uit de collectie van Studio Rene Siebum Zijn website is echt een bezoek waard. Hij werkt veel met hout en naast de kapstok heeft hij een ook prachtige lamp en tafel gemaakt.

studie Rene Siebum

Nog een item wat voorbij kwam, dan wel niet vanuit de beurs in Milaan maar wel een die mijn hart gestolen heeft. Dit komt mede ook omdat ik er dol ben op de poster/ tekst love you to the moon and back en deze klok past daar prima bij. Verkrijgbaar op Etsy. En niet alleen in het grijs maar ook in andere kleuren.

klok full moon

Hoe ga jij je Pasen doorbrengen? En mocht je de DIY van Dawanda gaan uitwerken dan zou ik het erg leuk vinden om het resultaat te zien.

About Author

You May Also Like

Kwantum

Peeq

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *