ophangsystemen

Inspiratie voor wanddecoratie en ophangsystemen!

Is jouw interieur toe aan nieuwe wanddecoratie? Maar heb jij even geen inspiratie voor het uitzoeken van nieuwe wanddecoratie? Lees dan gauw verder. In dit artikel vind je genoeg inspiratie voor prachtige wanddecoratie aan jouw muur. Ga bijvoorbeeld voor een schilderij op plexiglas of dibond materiaal. Of wil je liever een foto collage van je vrienden en familie? Ook het ophangen van wanddecoratie komt aan bod. Want wat is nou een goede keuze voor een schilderij ophangsysteem

Geef je interieur een stoere look met Dibond 

Wanddecoratie op Dibond is een populaire optie! In vele interieurs vind je een schilderij of foto geprint op Dibond. Dibond geeft je interieur een stoere, matte en frisse look. Dibond is plaatmateriaal dat is gemaakt van aluminium. Op de witte toplaag kan een foto of schilderij geprint worden. Veel websites bieden een groot aanbod verschillende schilderijen aan waaruit je kan kiezen. Schilderijen met gouden onderwerpen, Schotse Hooglanders of skylines erop zijn erg populair en staan mooi in vele huizen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je eigen foto’s te printen op Dibond materiaal. Maak er een mooie collage van en hang ze op in een mooie volgorde! 

Creëer een luxueus interieur met Plexiglas 

Ga je liever voor een wat luxere uitstraling? Dan is een schilderij op plexiglas een betere keuze. Plexiglas is een erg hard soort glas met een witte toplaag waarop een schilderij of foto kan worden geprint. Plexiglas geeft je interieur een glanzende en luxueuze look. Ook voor een schilderij op plexiglas kun je kiezen uit een groot aanbod. Wat dacht je van een mooie bloemenweide of een schilderij van een tropisch eiland? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen foto’s af te laten drukken op plexiglas. Maak bijvoorbeeld een mooie fotocollage van je mooiste herinneringen en hang deze op in een mooie volgorde. 

Hoe hang je wanddecoratie op? 

Als je wanddecoratie hebt uitgekozen, is het ook handig om na te denken over hoe je de wanddecoratie wilt gaan ophangen. Er bestaan verschillende ophangsystemen voor wanddecoratie. Neem bijvoorbeeld schilderijrails. Een schilderijrail kun je bovenaan de muur ophangen en er een koordje aan hangen. Aan het koordje verbind je de cobra waaraan je het schilderij kunt ophangen. Het schilderij hangt dan als het ware in de lucht en je kunt het schilderij makkelijk van links naar rechts verplaatsen. Erg handig voor als je je interieur af en toe eens wilt veranderen! Je hebt nu vast genoeg inspiratie op kunnen doen voor nieuwe wanddecoratie aan jouw muur! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *