IKEA sportcollectie: maak goede voornemens waar met DAJLIEN

Producten die je motiveren bij jouw dagelijkse training

Januari is de maand van goede voornemens en IKEA helpt graag een handje met het waarmaken van een van de populairste ambities: meer bewegen. De limited DAJLIEN sportcollectie bestaat uit multifunctionele producten die zijn ontworpen met de gedachte dat iedereen sport op zijn eigen manier. Dajlien betekent ‘dagelijks’ in het dialect van Småland, de provincie waar IKEA ooit begon. Ideaal voor jouw dagelijkse motivatie bij elke training, van een yogasessie na werk tot een intensieve krachttraining in de sportschool. Door variatie aan te brengen in je training blijft bewegen leuk, essentieel voor het volhouden van goede voornemens. Laat je niet tegenhouden door het grijze januariweer, want de producten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. En wie nu hard traint kan straks in de zomer lekker slank in zijn hangmat hangen. De limited DAJLIEN collectie is vanaf januari 2024 verkrijgbaar in de winkels en online.

Sportieve salontafel
De houten trainingsbank is geïnspireerd op een ouderwets gymtoestel, dat in een modern jasje is gestoken. Je gebruikt de bank voor het doen van oefeningen en na het sporten berg je al je attributen erin op. De deksel is op twee manier te gebruiken: de ene kant heeft een antisliplaag voor het doen van sportoefeningen, terwijl de andere kant van hout de bank verandert in een strakke salontafel die past in elk interieur.

DAJLIEN trainingsbank €89.95
DAJLIEN slippers €5.99

Flexibel duo
Rol de ovaalvormige trainingsmatten uit voor een gezamenlijke yogales in de woonkamer.  De speelse vorm en frisgroene kleur geven je extra motivatie, zelfs op een grijze ochtend. Voor een intensievere training breid je de sessie uit met de ringvormige gewichten. De mat is verkrijgbaar in twee maten, dus ook de kleinsten kunnen meedoen. 

DAJLIEN trainingsmat, vanaf €19.99
DAJLIEN set van twee gewichten €22.99


Onmisbare sportaccessoires
Met de microvezelhanddoek hoef je je geen zorgen te maken over een bezweet lichaam. Doordat deze compacter is dan een gewone handdoek, neem je hem gemakkelijk mee naar een training in de sportschool of het park. Dat geldt ook voor de kleine bluetooth speaker waarmee je je favoriete muziek kunt afspelen tijdens het sporten. Bij thuiskomst ruim je alles op in de handige trolley. 

DAJLIEN handdoek, vanaf €4.99
DAJLIEN bluetooth speaker €14.99
DAJLIEN trolley €69.95

Fris design
De veelzijdige standaard is ideaal om je sportkleding te luchten na een intensieve work-out. Daarnaast kan je hem ook gebruiken als snelle opslag voor je tas, badjas en sportitems die je niet in de kast wil opbergen. De standaard heeft een speels ontwerp met ronde vormen en is verkrijgbaar in fris wit en saliegroen.

DAJLIEN standaard €34.99
DAJLIEN badponcho met capuchon €24.99
DAJLIEN sporttas €5.99


Slim, veelzijdig en flexibel
Maak je training compleet met de vierdelige trainingsset. Met de weerstandsband en gewichten kun je verschillende oefeningen doen en met het balletje kun je pijnlijke spieren masseren na een intensieve training. De set wordt geleverd met een handige opbergzak waardoor je hem ook gemakkelijk meeneemt naar de sportschool.

DAJLIEN vierdelige trainingsset €32.99

Stap in de goede richting

Door de step-up bank toe te voegen aan je sportroutine, train je de spieren in je benen en billen. Hij is gemaakt van bamboe: een sterk en lichtgewicht materiaal dat jarenlang meegaat. Buiten een training is hij ook perfect te gebruiken als opstapje om iets van de bovenste plank uit een kast te pakken.

DAJLIEN step-up bank €29.99


Over Ingka Group
Ingka Group (Ingka Holding B.V. en de door haar gecontroleerde entiteiten) is één van de 12 afzonderlijke bedrijven die IKEA winkelkanalen bezitten en uitbaten op basis van een franchiseovereenkomst met Inter IKEA Systems B.V. Ingka Group kent drie divisies: IKEA Retail, Ingka Investments en Ingka Centres. Ingka Group is met 371 IKEA winkels in 31 markten ’s werelds grootste woninginrichtingretailer. In FY22 verwelkomden deze winkels 680 miljoen bezoekers. IKEA.com telde 3,8 miljard bezoekers. Ingka Group eert de IKEA visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen door goed ontworpen, functionele en betaalbare woninginrichtingsproducten van hoge kwaliteit aan te bieden, die met zorg voor mens en milieu worden geproduceerd. Voor meer informatie, kijk op IKEA.nl.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *