keuken ikea

IKEA lanceert design voor een keuken met karakter

• Pas je keuken aan naar jouw smaak en wensen
• Keukenbladen met marmer-effect, design wandpanelen en meer keuze in hoogglans
• Nieuwe producten vanaf augustus 2016 in de winkels en op IKEA.nl

De keuken doet allang niet meer onder voor de woonkamer. Sterker nog, het is misschien wel de plek in huis waar het meeste gebeurt. En net als in de woonkamer, wil je in de keuken laten zien wie je bent. Bij IKEA vind je daarom vanaf augustus een heleboel stijlvolle nieuwe producten om jouw keuken karakter te geven. Natuurlijk is alles ook nog eens heel praktisch en onderhoudsvriendelijk.

Houden van hoogglans
Hou je ook zo van hoogglans? IKEA biedt nu nog meer keuze in hoogglans keukens. Met de adembenemende groene KALLARP frontjes maak je van je keuken een echte eyecatcher. De prachtige groene kleur komt optimaal tot zijn recht in combinatie met een houten werkblad.

01_PH137716_a_IKEA_keuken_KALLARP_frontjes
01_PH136647_c_IKEA_keuken_KALLARP_frontjes
01_PH136643_d_IKEA_keuken_KALLARP_frontjes

Marmer en beton-effect
Stop de persen: IKEA lanceert in augustus een aantal fantastische nieuwe design keukenbladen. Het EKBACKEN keukenblad van laminaat is verkrijgbaar met marmer, grijs zandsteen- of beton-effect. En ook het SÄLJAN keukenblad krijgt een make-over in verleidelijk zwart marmer. Deze werkbladen van laminaat zijn ook nog eens zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

02_PH135583_c_IKEA_keuken_EKBACKEN_SALJAN_keukenblad

Design aan de keukenmuur
De LYSEKIL wandpanelen beschermen je muren niet alleen tegen spetters en rondvliegend eten, ze zien er ook nog eens fantastisch uit. Er zijn maar liefst zes verschillende panelen verkrijgbaar in verschillende designs: van messing tot een wolkenpatroon. Zo maak je je keuken nog persoonlijker.
03_PH134539_a_IKEA_keuken_LYSEKIL_wandpanelen

Eigenzinnige kraan
De BOSJÖN kraan is een tikkeltje eigenzinnig. De hendel zit namelijk niet aan de onder-, maar aan de bovenkant. Bovendien helpt de kraan om onnodig warmwaterverbruik te verminderen, omdat er koud water uitkomt als je de hendel beweegt. Verkrijgbaar in staal, wit en zwart.

02_PH136990_a_IKEA_keuken_EKBACKEN_SALJAN_keukenblad
04_PH136688_b_IKEA_keuken_BOSJON_kraan
04_PH137001_a_IKEA_keuken_BOSJON_kraan

Pulled salmon sandwich
Van al die keukeninspiratie krijg je trek. Tijd voor een Pulled salmon sandwich uit de keuken van IKEA. Geïnspireerd door streetfood trends, kun je vanaf augustus in IKEA Restaurants genieten van dit culinaire hoogstandje. De ASC-gecertificeerde zalm is gerookt en verrijkt met kruiden en BBQ saus. Net pulled pork, maar dan met zalm. Om voedselverspilling tegen te gaan wordt bovendien niet alleen de filet, maar de hele zalm gebruikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *