De wissellijst anno 2016: het flexibele Bloxit© wandsysteem

Stijlvolle fotowandcollage voor dynamische wanddecoratie

Het Bloxit wanddecoratiesysteem is gemaakt voor wie een stijlvolle maar flexibele fotowanddecoratie wil. Het systeem bestaat uit een drager met een kliksysteem waarop de houten Bloxen© stevig, maar niet permanent, bevestigd kunnen worden. De foto’s worden op de Bloxen© dragers geprint en zijn in diverse maten verkrijgbaar. Zo kunnen collage ’s van de familie en de vakanties eindeloos verwisseld worden of kan er per seizoen een persoonlijke sfeercollage gecreëerd worden.

Het Bloxit wanddecoratiesysteem bestaat uit een stalen plaat met gaten en de houten blokken waarop de foto’s met zeer hoogwaardige kwaliteit worden afgedrukt. Met de bijgeleverde plugs plaats je de blokken in de plaat.  Het Bloxit wanddecoratiesysteem is verkrijgbaar in verschillende afmetingen: vierkant (96×96 cm), staand (71×120 cm) en liggend (120×71 cm. De Bloxit dragers zijn in ook diverse formaten verkrijgbaar en kunnen via Bloxit.nl naar persoonlijke voorkeur vormgegeven worden.

Een Bloxit wanddecoratie inclusief foto’s is verkrijgbaar van af €199,-, losse Bloxit dragers zijn na te bestellen voor €18,-. Kijk voor meer informatie op www.bloxit.nl.

Bekijk hier  de video met de voordelen en werking van de Bloxit

Bloxit_image (8)
Bloxit_image (7)
wisselsysteem foto

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *