IKEA HACKS OFTEWEL: MAAK NIEUWE MEUBELS MET IKEA-ITEMS

Soms komen de ideeën voor deze blog vanzelf aanwaaien. Zo zag ik op pinterest de foto hieronder, en het bleek eenvoudig BESTA te zijn van IKEA maar dan net anders uitgevoerd:

ikea hacks

Daar moeten meer voorbeelden van te vinden zijn” dacht ik. En inderdaad. Zo vond ik een heleboel sites met ideeën. De meest inspirerende zet ik hieronder voor jullie op een rijtje:

1.IKWOONFIJN

Ik kwam al heel gauw uit op de site van ikwoonfijn met een top100 ultieme IKEA hacks zoals ze dus ook genoemd worden, Neem echt even de tijd en loop door alle ideeën heen. Er staan te leuke ideeën tussen. Een eerste indruk krijg je hieronder.

2.IKEAHACKERS

Nog een grote site waarop je allemaal meubels vindt die op basis van een IKEA-item zijn bedacht. Vaak met tutorials er bij of een werktekening. Dus je kunt meteen zelf aan de gang. Sommige ideeën zijn zo uniek. Er zijn zelfs verschillende categorieën. Hieronder enkele voorbeelden van samengestelde lampen; gemaakt van berkenstammen of juist van een IKEA rasp, slakommen of roomdivider.
Laat je inspireren op www.ikeahackers.net/category/hacks

hacks ikea

  1. meer linkjes naar originele IKEA hacks:
  • Interieurdesigner
  • Behangfabriek
  • Drukwerkdeal heeft een blog over het gebruik van stickers in combinatie met IKEA meubels. Een erg gebruiksvriendelijke site trouwens en goede service
  • Zoek je andere pootjes voor onder je IKEA bed, kast of tafel? Dan moet je zeker een kijkje nemen op prettypegs.com
  • De volgende site biedt nog veel meer: frontjes, poten, wasbakken die je kunt toevoegen aan je IKEA items: superfront.com/

Ik ga het zelf zeker onthouden want waarom zou je zelf het wiel uitvinden?

Tot in september!

MARIE-JOSE SCHREIBERS


06 41 78 93 52  info@puurbinnen.nl

Bezoekadres:   Sonseweg 39  5681 BH  Best
Postadres:        Hortsedijk 65  5708 HB  Helmond

www.puurbinnen.nl

       

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *