blauw interieur

IJsblauw in het interieur

Blauw maakt mij vrolijk en tegelijkertijd maakt blauw mij rustig. In deze tijd van het jaar vind ik vooral ijsblauw erg mooi. Ook omdat je deze straks mooi kan combineren met de kleur van de lente zoals geel of pastel.

IJsblauw kan je op verschillende manier toepassen in je interieur. Zo kwam ik onder andere deze mooie plaids en kussens tegen. blauwe kussens blauwe plaid

Deze spullen te koop bij Dille & Kamille

Blauw aan de muur

Laatst was ik bij Ikea en daar hadden ze de kleur ijsblauw op de muur. Echt een kleur die ik zelf ook graag op mijn muren zou willen hebben. Bij Ikea gebruikte ze S 1010-R90B van Sigma. Maar ook Flexa en Histor kennen hun eigen ijsblauw tint. De kleur brengt een kalme sfeer in de ruimte. De kleur is prima te combineren met grijs maar ook met zachte pastelkleuren.

blauw interieur

Woonaccessoires

Dit servies is natuurlijk voor op tafel maar ik zou hem dus aan de muur hangen als muurdecoratie. Zeker met een ijsblauwe muur komt de kleur van dit servies echt tot zijn recht.

blauw servies

IJsblauw en de woontrend van 2015

IJsblauw kan je ook perfect combineren met de trend van dit moment. Koper en blauw gaan nu eenmaal erg goed samen.Het ijsblauw en koper versterken elkaar.  Leen bakker heeft hier een mooi inspiratie foto voor:

woontrend koper blauw

Een groot deel van deze artikelen komt uit de 101woonideeen o.a. het krukje, de lamp en de kandelaar.

Ben je dus net als mij dol op blauw dan is ijsblauw een prachtig basis.

Meer inspiratie:

Bron 1e foto: The Effortless Chic

ijsblauw interieur

Bron: VT wonen

koper en ijsblauw

Bron: Painting the Paste

ijsblauw slaapkamer

Bron: Levis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *