ibiza flags

Ibiza flags haalt de sfeer van het eiland naar Nederland

Het zonovergoten eiland Ibiza inspireert mensen wereldwijd al vele jaren tot het maken van mooie producten. Zo ook Angelique Dirkse. Deze ontwerpster is de drijvende kracht achter Ibiza Flags. Een nieuw merk met weelderige handgemaakte vlaggen. Om iedere tuin, feest, bruiloft of welke gelegenheid dan ook de ultieme ‘bohemian summer feeling’ geven. Met dat heerlijke vleugje Ibiza.

Gevoel van vrijheid
Stoere materialen als bamboe en leer en daarnaast de duidelijke verbinding met de elementen, vormen de basis voor Ibiza Flags. Het bamboe van 2.5 meter stevig verankerd in de grond en de wind die de stoffen vrijuit laat wapperen. De golvende stoffen en de goudkleurige details deden de ontwerpster denken aan een zonsondergang in zee op Ibiza. “Ik probeer het kleurenpallet van de couleur locale en het kristalheldere water van de baaien te vangen in Ibiza Flags. En hiermee het bohemian sfeertje, en het gevoel van vrijheid wat dit eiland in zich heeft, over te brengen.” De vlaggen worden in haar eigen atelier ontworpen en in elkaar gezet. “Ik vind het een uitdaging om de productiecirkel  lokaal te houden en op een duurzame, maatschappelijke manier te produceren.

Duurzame vlaggen
Ibiza Flags steek je makkelijk in de aarde of het zand. Ze geven direct een bijzondere sfeer aan iedere locatie en gelegenheid. De vlaggen worden gemaakt in sprankelende kleurenthema’s in de maten: S, M en XL. Omdat Angelique zelf de productie in handen heeft, is het ook mogelijk om de vlaggen naar eigen smaak te laten customizen. Alle vlaggen worden voorzien van mooie details zoals een kwastje van leer met belletje. Ibiza Flags bestaan uit een bamboe bovenstuk en een bamboestok of paal van circa 2.5 m. Waardoor ze op minder fraaie dagen of in de winter eenvoudig zijn op te bergen. Van deze duurzame en originele decoraties kun je dus seizoenen lang genieten.

Ook te huur
Huren behoort ook tot de mogelijkheid. Ideaal voor de aankleding en styling van bijvoorbeeld een bruiloft, een (tuin)feest, een festival of zelfs een afscheidsceremonie. De vlaggen zijn per drie stuks in maat M en maat XL te huren mét een verrijdbare bak van steigerhout. Ook is het mogelijk de vlaggen per 10 stuks los te huren. Je kunt ze dan bijvoorbeeld in de aarde of het zand steken om een  unieke sfeer te creëren. Kijk voor meer mogelijkheden en prijzen op www.ibizaflags.nl.

ibiza flags ibiza flags ibiza flags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *