houten jaloezieen

Houten jaloezieën

Heb jij net een nieuw huis gekocht, ben je aan het verbouwen of heb je gewoon zin om je huis een andere stijl te geven? Dan is raamdecoratie echt iets waar je goed over moet nadenken. Dit bepaalt namelijk de lichtinval in de kamer en dus ook de sfeer. Ga jij voor een mooie open lichte ruimte of hou je van een kamer met wat meer privacy en gezelligheid?

Het blijft moeilijk, het uitzoeken van de juiste raamdecoratie. Er is zo veel keuze en je ziet steeds weer een ander materiaal gebruik. Dé trend van dit moment zijn houten jaloezieën, je ziet ze in veel verschillende kleuren en lamelbreedtes. Wij zelf zijn helemaal weg van de houten jaloezieën met een bredere lamel! Dit is erg mooi in een landelijk of industrieel interieur, het geeft je huis een stoere en robuuste uitstraling. Maar heb je een smal raam dan is het weer mooier om te kiezen voor een smallere lamel, dit laat je raam optisch groter lijken.

Als je op zoek naar raamdecoratie is het een tip om eens te gaan kijken bij INHUIS Plaza. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie in verschillende kleuren en alles wordt op maat voor je gemaakt, ideaal! Ook bieden ze verschillende merken aan, maar ze hebben ook hun eigen INHUIS merk met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Bekijk het assortiment online of ga eens langs in een van de showrooms in Barendrecht of Naarden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *