Houten bed op maat

Houten bed op maat gemaakt

Nu we door Corona veel thuis zijn en niet op vakantie kunnen zijn we allemaal druk bezig om ons huis nog meer een thuis te maken. Een huis waarin we alles naar onze eigen wens willen hebben. Een huis waarin we een luxe gevoel krijgen. Zo ook in onze slaapkamer, want we willen goed slapen. En het liefst het gevoel hebben dat we in een hotelkamer vertoeven. 

De meeste mensen kopen daarom een boxspring. Dit geeft vaak al snel een hotelkamer gevoel maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht je van een op maat gemaakt houten bed? Wist je dat een houten bed gezien de goede kwaliteit vaak veel langer meegaat dan een boxspring? 

We snappen dat veel mensen een boxspring kopen, maar aan een boxspring hangen ook nadelen. Zo oogt een boxspring vaak erg massief. Hierdoor kan een boxspring echt als een blok overkomen, of je nu kiest voor een relatief kleine versie van 160 x 200 of voor een bed 180×200. Dat massieve gevoel komt omdat je niet onder het bed kan kijken. Zo kan een boxpring je slaapkamer veel kleiner doen lijken. 

Houten bed

Gelukkig is er een goed alternatief voor een boxspring. Wil jij meer rust in je slaapkamer, een gevoel van ruimte of hou jij van een Scandinavisch interieur, dan is een houten bed iets voor jou. Of je nu gaat voor een tweepersoonsbed, eenpersoonsbed of een stapelbed, een houten bed kan overal worden toegepast. Er zijn namelijk verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Ook zijn er bedden in verschillende houtsoorten. En alsof dat nog niet genoeg is, er is ook nog eens keuze in soorten pootjes. 

Je kunt een houten bed bijvoorbeeld op maat laten maken bij Slaapkamerweb. Ondanks dat het houten bed op maat gemaakt wordt is het niet duur. Al vanaf € 299,- heb je een houten bed en dan ook nog eens van een hele goede kwaliteit. Dat is dan ook te merken in het gewicht van een houten bed. Bij Slaapkamerweb wordt daarom het bed aan huis geleverd en door hen vakkundig in elkaar gezet. Dat scheelt weer sjouwen.  En naast het houten bed kan je bij hen ook slagen voor een mooie kledingkast, geheel passend bij je bed. Ook deze komen ze voor je in elkaar zetten. Zo heb je in 1 dag een complete nieuwe slaapkamer zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Wil je dit alvast van dichtbij bekijken dan kan je een bezoek brengen aan de showroom in Zutphen.

Senioren bed

Een houten bed past overal, maar zeker voor senioren is een houten bed op maat een goede toepassing. Een houten bed ligt namelijk hoger en steviger. Omdat het bed op maat gemaakt wordt kan je zelf de hoogte van de poten bepalen. Hierdoor creëer je een ideale instap. Naast de hoge instap is het bij een houten bed ook makkelijker om een lichtje met bewegingssensor onder het bed aan te brengen. Als je dan ‘s nachts naar het toilet gaat is de vloer verlicht waarmee ongelukken kunnen worden voorkomen. 

Heerlijk slapen kan dus helemaal op maat gemaakt met diverse mogelijkheden. Zo creëer je al snel je eigen hotelkamer en hoef je de deur voorlopig helemaal niet meer uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *