Hout, koper en dierenhuiden

Met welke kleur je woonkamer inrichten?

Combineer een goede basis met bijvoorbeeld koper of dierenhuiden.

Hou jij van een rustig interieur? Een interieur met niet te veel kleur maar wil je niet teveel wit gebruiken kies dan voor neutrale kleuren. Deze woonkamer/eetkamer is hier een goed voorbeeld van. Het interieur oogt rustig maar als je goed gaat kijken is er van alles gebruikt om de sfeer te verhogen. De basis geeft rust aan het interieur. Bij dit interieur bestaat de basis uit een behang met een terugkerend motief, veel hout en rustige kleuren. Door extra’s aan te brengen door middel van lampen in koper kleur, groen in de vorm van een vetplant en kleine dierlijke accessoires zoals het krukje geeft je het rustige interieur sfeer.

Het behang is van BN Wallcoverings en o.a. verkrijgbaar bij Behangwebshop

krukje koeienhuid

Te koop bij De Jong interieur

balkentafel

Verschillende soorten balkentafels vindt je bij Zwaartafelen.

koperen lamp

Te koop bij Wonen met lef

kussen uil

 

Te koop bij Kleine Zebra

industriele stoel

Te koop bij Markantspul

Het voordeel van een goede basis in je interieur is dat deze altijd ruimte biedt om binnen mum van tijd de sfeer in je interieur aan te passen. Zo kan je deze basis ook totaal veranderen door te werken met bijvoorbeeld blauwe accessoires. Maar ook neon artikelen zouden hier zo toegepast kunnen worden.

De 1e foto is van BN Wallcovering. Mocht je op zoek zijn naar een bijzonder behang of op zoek zijn naar mooie inspiratie kijk dan eens op hun website. Zij hebben van hun collectie echt prachtige sfeerbeelden.

 

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *