Housewarming? Met deze cadeaus ben je altijd welkom!

Zijn vrienden of familie van jou recent verhuisd, dan is de kans groot dat er een housewarming aankomt. Na misschien wel een lange verbouwing of pittige verhuizing zijn ze eindelijk gesetteld en klaar om hun plekje aan iedereen te laten zien. Een housewarming is hier uitermate geschikt wordt. Ben je uitgenodigd voor een housewarming? Dan kun je eigenlijk niet met lege handen aankomen. Weet je nou niet zo goed wat je als cadeau kan geven? Lees dan vooral verder voor de beste tips.

Een lekkere fles bubbels

Met een housewarming valt er zeker iets te vieren. Het begin van een nieuwe start en een nieuwe plek om herinneringen te maken. Je doet er dan ook goed aan om een lekkere fles bubbels mee te nemen. Door champagne cadeau te doen, zit je eigenlijk altijd goed. Misschien kunnen jullie direct samen proosten op een nieuw begin.

Een mooie plantje

Daarnaast is het ook altijd leuk om een mooi plantje of een bos bloemen te geven. Een nieuw huis mist vaak nog wat aankleding, dus je kunt ze hier altijd blij mee maken. Een mooie plant past in elk interieur. Zorg er wel voor dat je er een pot bijgeeft die ook mooi bij het interieur past. Je doet er dan ook goed aan om van tevoren even te checken welke stijl het huis is. Weet je het niet zeker? Ga dan voor een neutrale kleur pot of geef er een cadeaubon bij waar ze zelf nog een mooie passend pot van kunnen halen.

Een leuke foto

Wil je je cadeau wat persoonlijker maken? Dan is het ook leuk om een mooie ingelijste foto cadeau te doen. Zo weet je meteen zeker dat je een mooie plekje krijgt in hun nieuwe huis. Kies er een leuke lijst bij die past bij het interieur en zorg dat de foto niet al te groot en opvallend is. Het moet immers wel mooi bij de rest passen.

Een lekkere borrelplank

Vrijwel iedereen houdt van borrelen. Het is dan ook erg leuk om een (gevulde) borrelplank te geven als housewarming gift. De verhuizing heeft namelijk waarschijnlijk een hoop energie gekost, dus een lekker avondje op de nieuwe bank met wat lekkere hapjes zal je familieleden of vrienden zeker gelukkig maken. Doe er een lekker flesje wijn bij en je bent er verzekerd van dat je nog veel vaker welkom bent in het nieuwe huis. 

Afbeelding van LUM3N via Pixabay

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *