house of madu

House of Madu

Stephanie van Adrichem is vorig jaar de webshop House of Madu gestart. En als ik deze webshop bezoek ben ik meteen verliefd maar vooral getrickerd om veel van al die mooie woonaccessoires in mijn winkelwagentje te gooien.

Met haar webshop combineert Stephanie haar beide opleidingen. Ze heeft namelijk een opleiding interieurstyling maar ook een opleiding communicatie gedaan. Alle producten die in de webshop staan worden door Stephanie zelf uitgekozen. En dat doet ze goed. Wat een prachtige collectie.

Nu zijn er heel veel webshops maar in de webshop van House of Madu zijn door Stephanie een aantal kleurkaarten gemaakt. Op basis van deze kleuren zijn artikelen geselecteerd. Voor iedereen die niet altijd met interieur en kleur bezig is is dit een handig uitkomst. Zo kan je meteen zien wat goed bij elkaar past en wordt je op afstand door de kunde van Stephanie geholpen.

Ook in haar blog geeft Stephanie veel tips voor het inrichten van een leuk en gezellig huis. Daarnaast ligt ze daar de laatste woontrends toe.

En ben jij iemand die liever spullen in het echt ziet dan kan je de spullen van House of Madu ook in de Woonloods in Wateringen bekijken. Voor openingstijden kan je kijken op http://www.houseofmadu.nl/showloods/

house of madu

orange-copper-top-page double6

De prachtige foto’s zijn gemaakt door Studio Brenstijl. Kijk ook eens op haar website voor prachtige (woon)foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *