landelijke woonkeuken

Binnenkijken landelijke woonkeuken

“Verkoper zocht bij onze wensen wat passend is”

De heer en mevrouw Parlevliet uit Katwijk

“Mijn man had al globaal een keukenopstelling gemaakt voordat we de showroom bezochten. Een wand met apparaten, dat vonden we mooi. De verkoper bracht ons op het idee hoe we zo’n wand iets zwevend uit de muur kunnen laten komen. Dat zag er schitterend uit! We hebben het gedaan en iedereen die in onze keuken komt vindt het prachtig,” vertellen de heer en mevrouw Parlevliet uit Katwijk.
Voor hun nieuwe keuken gingen ze op zoek naar een keukenspecialist op internet. Ze zochten naar keukenbedrijven in de regio met goede klantervaringen. “Keur Keukens beschikte over uitstekende klantervaringen. Toen zijn we eens in de showroom gaan kijken. We zijn ook nog wel bij andere keukenzaken geweest maar bij Keur Keukens dachten ze zo goed mee dat we hier gewoon bleven.”

Aansluiten op wensen
“Na mijn vorige keuken had ik achteraf een aantal dingen anders gewild. Daarom vond ik het nu des te belangrijker om goed advies te krijgen. En ik moet zeggen, dat ging ontzettend goed. Onze verkoper was heel vriendelijk en dacht goed mee. Wanneer hij iets voorstelde en wij hadden een andere mening, dan kwam hij met bruikbare alternatieven. Hij zocht bij onze wensen wat passend is.”
“Hij kwam ook met nieuwe ideeën. Zo wees hij ons op handgrepen die je bijna niet ziet, boven op een deur. Dat vonden wij in onze strakke keuken heel mooi staan en daar hebben we dus voor gekozen.”
De keuken werd een moderne Excellentic keuken in mat wit met koelkast, aparte vriezer, combi-magnetron en oven. Het aanrecht werd graniet. “Graniet had ik voorheen ook en dat zag er al die tijd nog mooi uit. Het is praktisch in gebruik, ook wanneer er vlekken op komen, en het heeft een chique uitstraling. Je moet alleen opletten met hete pannen, die zetten wij op een glasplaat die over een deel van het aanrecht ligt.”

Gas-op-glas
Ook kwam er een 5-pits gas-op-glas kookplaat met wokbrander in de keuken. “Op gas koken, dat ben ik gewend. Het kost ook minder energie dan elektrisch koken. Deze moderne kookplaat heeft veel meer power dan ik gewend was. Het voordeel van deze gas-op-glas kookplaat is ook, dat hij heel makkelijk te reinigen is. Je haalt de stervormige dragers eraf en je maakt het zo schoon.”
“Ook het eiland dat ik graag wilde hebben, is er gekomen. Het is een spoeleiland geworden en hij staat haaks op de apparatenwand. Als ik nu aan het eiland sta, dan kijk ik zo de woonkamer in. Dat is gezellig.”

Zorgvuldig
“De plaatsing van onze nieuwe keuken ging perfect. Er kwamen twee monteurs voor twee dagen. We hadden net ons hele huis verbouwd, alles gestuct, geverfd, een nieuwe vloer. Maar ze deden ontzettend voorzichtig. Ze legden karton neer om de vloer te beschermen en gingen er niet met hun schoenen op. Dat was heel fijn. Toen de keuken geplaatst was, hebben ze ons nog het een en ander uitgelegd. Zelfs de apparatuur was al ingesteld.”
“De keuken bevalt ontzettend goed en hij voldoet aan al onze verwachtingen. Ik kan wel zeggen dat mijn wensen met betrekking tot een droomkeuken zijn uitgekomen.”
“Keur Keukens zou ik ook zeker aan anderen aanraden. Het is niet het goedkoopste adres, maar de service is heel goed. En je weet goed waar je aan toe bent. Niemand kan er afdingen want de prijzen staan vast. En we profiteerden toch van een aantal acties. ‘Afspraak is afspraak’ geldt zeker hier. En ze waren ook heel begripvol toen wij uitstel vroegen omdat onze hypotheek nog niet rond was.”

keukenwoonkeuken woonkeuken landelijk witte woonkeuken witte landelijke keuken tuinzicht keuken pitt fornuis OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA landelijke wonen keukenapparatuur

1 thought on “Binnenkijken landelijke woonkeuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *