flexa cetabever hout

Houd hout hout!

CetaBever komt met uniek nieuw product: Natuurlijk Effect. Het beschermt tuinhout als een beits, maar heeft het natuurlijke matte uiterlijk van een olie.

TUINHOUT BESCHERMD MET BEHOUD VAN HOUTLOOK

Eén van de tuintrends van 2020* is een tuin om tot rust te komen, een plek waar je je kunt onttrekken aan de (digitale) prikkels. Hout in zijn meest natuurlijke vorm hoort bij deze trend. Daarnaast is er een groeiende behoefte aan het gebruik van pure materialen, ook voor de tuin. Maar die pure houtlook wil men wel behouden. Daarom lanceert CetaBever dit voorjaar drie producten die vallen onder de nieuwe unieke CetaBever-lijn ‘Natuurlijk Effect’. Ze beschermen het hout als een beits, maar hebben het natuurlijke matte uiterlijk van een olie. Hierdoor behoudt het hout zijn authenticiteit en pure uitstraling. Het houdt het hout echt als hout. De producten zijn verkrijgbaar in de bouwmarkt.
* Bron: Tuinbranche Nederland

Drie maal CetaBever Natuurlijk Effect
Er zijn drie producten met een natuurlijk effect: CetaBever Natuurlijk Effect Schuur & Tuinhuis, Tuinmeubel en Vlonder & Terras. Allen zijn verrijkt met natuurlijke oliën waardoor de natuurlijke matte uitstraling van hout wordt behouden. De CetaBever Natuurlijk Effect voor Schuur & Tuinhuis geeft een bescherming tot wel 5 jaar en de andere twee beschermen tot 3 jaar. De producten bieden verschillende kleuren. Zo is de versie voor vlonder en terras beschikbaar in ‘Natuurlijk Vergrijsd’ en ‘Natuurlijk Bankirai’.

Adviesprijs
CetaBever Natuurlijk Effect Schuur & Tuinhuis € 61,99 (2,5 liter)
CetaBever Natuurlijk Effect Tuinmeubel € 23,49 (0,75 liter)
CetaBever Natuurlijk Effect Vlonder & Terras € 61,99 (2,5 liter)

Over CetaBever
CetaBever bestaat sinds 1920 en is een oer-Hollands merk. Het viert dit jaar haar honderdste verjaardag. Het merk is marktleider op het gebied van houtbescherming. CetaBever heeft een breed assortiment voor hout in, aan en om het huis waardoor er voor elke houtbeschermingsklus een product is, zowel in transparante kleuren als in dekkende kleuren. Het merk staat voor bescherming, gemak en biedt hulp voor, tijdens en na de klus. www.cetabever.nl

Over AkzoNobel
AkzoNobel heeft passie voor verf. Wij zijn experts in het ambacht van het creëren van verven en lakken, waarbij wij sinds 1792 de standaard zetten voor kleur en bescherming. Ons merkenportfolio van topklasse – waaronder Flexa, International, Sikkens en Interpon – wordt wereldwijd door klanten vertrouwd. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en wij zijn actief in meer dan 150 landen. Wij hebben zo’n 34.500 getalenteerde mensen in dienst met een passie voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten die onze klanten van ons mogen verwachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.